Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, komolyan? Miért?
Miért van az, hogy egy nő ír egy kérdést, teljesen midnegy miről, ti ráírtok, majd rögtön az első mondatban (na jó, valaki képes kivárni az 5. mondatig) "szexuális aktusra invitáljátok" az embert (általában az idéző jeles invitálást rendkívül alpári módon kivitelezve).
Ennyire nem vágjátok, hogy a nők rohadtul nem így működnek?
Vagy csak élvezitek hogy az oldalon szép lassan minden nő letilt titeket?
Vagy mi az oka? Könyörgöm, valaki magyarázza már el nekem, mert nem értem...
Szerintem ezeknek fogalmuk sincs, hogy le fogjak tiltani oket:D es ha 20 no letiltja oket, akkor se ertik miert lol
Nalam rendszeres elofordul, hogy probalkoznak ilyen gyaszos vagy bunko stilusban, majd megirom szepen hogy nem, erre kva/ anyad/ rbanc vagy/ ugyse kellenel stb valaszok jonnek. Tehat gondolom tenyleg meglepodnek es duhosek lesznek az elutasitastol:D elkepeszto milyen sok buta ember van itt. Mar ijeszto..
Ez a kérdés napi szinten felmerül. Az oldalnak kellene tennie ellene!
Be lehessen állitani, hogy nem akarok privatot kapni.
Amíg ez nem történik meg, kiírhatod ezt minden nap!
Kérdező ez most komolyan ilyen nagy baj?
Email, postaláda tele kéretlen reklámmal. Ugyanez megy tvben,radioban, youtubon.
Az is ennyire zavar?
Engedd el.
Kár azon agyalni, hogy a gyk incel szűz fiúi mit miért tesznek.
Nyílván kezeltetni kéne őket.
Ezek mindenhol ott vannak, ahol névtelenül lehet gyalázkodni, nem lehet őket kiszűrni. A való életben nem mernék ezt megcsinálni, hat marad ez.
Én mulatok rajtuk, csokorba szedem és néga visszaolvasom, hogy jót kacagjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!