Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy milyen illatú, ízű vagyok ott lent? Hogy tetszeni fog-e a srácnak?
sehonnan
ha egészséges vagy és rendszersen tisztálkodsz, akkor ne aggódj miatta
egyébként ha stresszelsz, szagod lehet tőle ott lent (tapasztaltam...)
“puncimat büdösnek és rossz ízűnek érzem”
Fúj, ezzel el is vetted a kedvem :/
alapból az, hogy a srác milyennek érez az nem csak rajtad áll
hisz erre is mondják, hogy "megvan a kémia"
én is sokáig nem értettem ezt a kémia dolgot, de egyszer találkoztam egy csajjal akinek az illata inkább taszított, mint tetszett, pedig nem büdös volt, csak a testének az illata számomra nem volt kellemes
ha egészséges és ápolt vagy, akkor ne parázz ezen
max mensi alatt nem kéred, hogy nyaljon, meg ha mondjuk beizzadtál és nem tudtál még tisztálkodni nem vágtok bele az akcióba :)
Fordított a logikai sorrend. Ti. ha ápolt, tiszta és örömmel nyalja-falja a pasi akkor azt tudod hogy értelmes a pasi akivel vagy. Ha húzza a száját akkor meg egy idióta, gátlásos kis pöts.
Tartok tőle hogy akadnak benned némi gátlások, komplexusok a szexualitással kapcsolatban. NE legyen - a pasik imádják a p.ncit (ha ápolt, tiszta), amelyik nem azzal meg jobb is ha nem kezdesz ne ragassza át rád a fickó a mentális problémáit.
5-ös nem a levegőbe beszél, nekem is benyalt és tizedes pontossággal belővi a pH-dat. Olcsóbb mint a Synlab.
özv. Sajtáriné Bözsi (78L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!