Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ruhaban tetszem egy sracnak, akkot valoszinu ruha nelkul is tetszenek neki?
Allandoan mondja, hogy ugy kinyalna
De nekem meg komplexysim van a nagy puncim miatt
.
persze
és a puncid is csodálatos lehet és fincsi:XD
1-essel egyetértek! :)
Biztos nem akar tőled semmi mást csak szexet és meg bunkó is.
Ha nem akarsz meg nagyobbat csalódni akkor felejtsd el.
Csak oral? Semni szex? Kicsi a farka?ha nem tetszel neki lent akkor hagyd.
N
Ez az udvarlás, hogy a pasid állandóan azt hajtogatja, hogy kinyalna? Nem akar Tőled mást, mint amit hajtogat, meg esetleg megdugni. Én nő lennék úgy hajtanám el a sovány malac kunkori farkára zsokénak, hogy azt se tudná, hogy fiú-e, vagy lány.
A nunid meg szép lehet. Az miatt ne aggódj, hogy nagy. Sokan szeretik ha a lánynak nagy van.
Hogy milyen nehéz felfogású emberek vannak... Már kétszer leírta a kérdező, hogy ő is csak szexet akar, erre jönnek a válaszok, hogy "Csak meg akar dugni, hagyd ott!"...:D
Egyébként én a helyedben kerek perec rákérdeznék, hogy zavarja-e (bár valószínűleg nem fogja, de így nem kell majd feszengened, mielőtt lekerül a bugyid). Én legalábbis mindig megbeszélem az ilyen dolgokat a partnereimmel még mielőtt bármi is történne, egy ilyen helyzetben nincsenek tabutémák, nem kell szégyenlősködni meg udvariaskodni, ez nem egy teadélután a királynővel, ez csak szex.;)
Amúgy meg a férfiaknak csak elenyésző része válogatós puncik terén. Hidd el, ha azt hajtogatja, hogy szívesen kinyalna, akkor alig várja, hogy kinyalhasson, és amikor végül eljuttok odáig, imádni fogja a puncidat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!