Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szívesen vagytok a párotok előtt ruha nélkül?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk tudjátok, hogy ő nagyon szereti, ha meztelenek vagytok előtte, akkor mutatkoznátok "csak úgy" napközben előtte ezért, hogy neki örömet okozzatok ezzel? Nektek ez kellemetlen, vagy megalázó?2016. szept. 24. 13:18
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan már lány, de kimondottan gátlásosnak érzem magam ehhez. Nem megalázó, de rohadtul ciki. Nem szeretem a testem annyira, hogy kirakatba tegyem. Egy jól eltalált ruhában viszont kifejezetten szeretek előtte fel-feltűnni.
34/n
2/5 anonim válasza:
Kellemes és engem is izgat, ha ő van meztelenül :)
3/5 anonim válasza:
szoktam előtte meztelenül járkálni, de mivel nincs kizárva h van pici folyás napközben így inkább tangában szeretek mászkálni előtte, de ő általában meztelenül van amikor kettesben vagyunk
21/L
4/5 anonim válasza:
Egész tavasszal -nyáron mesztelenül vagyunk otthon csak akkor kapunk fel valami lenge rucit ha megyünk boltba. 22 L
5/5 anonim válasza:
Igen. Ha az idő engedi mi mindíg meztelenül vagyunk otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!