Elizabeth swan turne kérdése:
14-18 éves lányok! Milyen ruhamárkák azok amelyejet szívesen hordtok? (pár kép (
Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 14:52
1/5 anonim válasza:
Pull&Bear, Newyorkerben nagyon minőségi ruhák vannak de inkabb a Pull&Bear ben a nadrágoktol kezdve a polokig minden.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. jún. 12. 15:19
3/5 anonim válasza:
többnyire plázában vásárolok és nem számít milyen márkájú, csak tetsszen és legyen jó minőségű
a new yorkert pl én is szeretem, ott többnyire találok valamit
4/5 anonim válasza:
Melyik nyujorker az ahol minőségi ruhák vannak? Úgy tűnik rossz helyeken voltam eddig.
5/5 anonim válasza:
En mondjuk sokkal jobban preferalom a newyorkert mint a Bershkat ott amit vettem nadrágot mindnek a cipzarja pocsék...a pólók meg felejtosek (1es vagyok) de H&M meg a Zara se rossz bár ott meg az árak...nem mintha a többi jobb lenne..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!