Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már iylen tapasztalatotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már iylen tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Én egy rendkivül kiégett lassan 30 éves srác vagyok. Régen sokat probálkoztam lányoknál, de gyanítom, hogy kisfiús voltam a szemükben ezért nem kellettem. Erre nem rég döbbentem rá, mikor pár hónapja randiztam egy értelmileg nem, de szexuálisan elmaradott lánnyal. Az ő viselkedése ébresztett rá, hogy velem is mi lehetett a baj.

Bár mire ide eljutottam, ezen már ki se akadok, annyi minden történt az életemben, hogy ezen már el se keseredek.

Igy belegondolva értem miért maradt ki annyni dgs az életemből. Rendkivül hervasztó látvány volt, szegény lányt nézni, probáltam benne valami vonzót találni de belül valami radar szerűség ösztönösen, jelzett. Ne őt! Semmi kémiát nem éreztem.

Emlékszem hazafelé azon gondolkodtam, hogy eddig nem gondoltam volna mennyire fontos a divat, a kisugárzás - ezeket valami hablatynak gondoltam, a magabiztosság tényleg szexi. Túl jól nevelt volt, túl vallásos és ez idegesített. Úgy gondolom a szexualitáshoz kell valami kis romlottság, valami dög. Egy domina szerű személyiség. Egy átlagos "jó kislányban" semmi vonzót nem találtam, nem az okossággal van a bajom dehogy is - csak az összkép. És ekkor értetttem meg saját kínomat olyan volt ez mint egy szembesítés egykori önmagammal. Rájöttem arra is hogy a divat elutasítása, figyelmen kívül hagyása valami hiba, sőt bizonyosan hiba a kulturális mintázatok elsajátításában.

Van valakinek iylen hasonló élménye? Tapasztalata?

2021. nov. 25. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ismerős sorok. Ha annyiszor kaptam volna 5 forintot ahányszor megfejtettem, hogy a nő miért nő a férfi miért férfi és mi kell a másiknak...már milliárdos lennék.

Sajnos elből 15 év hátrányból indulsz így. De előbb utóbb kifog ütközni...hogy úgymond nem éltél, nem élted meg a különbféle érzelmi/szexuális kapcsolatokat.

De nem vagy elkesve még. Még 15 éved mindig van időd arra, hogy osszeszed magad és célirányosan olyan lányokkal ismerkedj akik bejonnek neked.

Mondjuk 2-3 év elmegy arra, hogy saját magad fejleszd...stílus, benső érzelmek, külső, kitapasztalni, vagyis megismerni, hogy számodra milyen az ideál. De még akkor is van 12-13 éved bepótolni.

Belegondolva ez eléggé sz$r helyzet így...mintha most szabadultal volna ki egy kalitkabol.

2021. nov. 25. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Na, akkor most változtathatsz. Még fiatal vagy, ne legyél kiégett ilyen fiatal korban.
2021. nov. 26. 21:25
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
A sikertelenségedre ezer kifogást találhatsz, de mentséget egyet sem!
2021. nov. 27. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!