Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már iylen tapasztalatotok?
Én egy rendkivül kiégett lassan 30 éves srác vagyok. Régen sokat probálkoztam lányoknál, de gyanítom, hogy kisfiús voltam a szemükben ezért nem kellettem. Erre nem rég döbbentem rá, mikor pár hónapja randiztam egy értelmileg nem, de szexuálisan elmaradott lánnyal. Az ő viselkedése ébresztett rá, hogy velem is mi lehetett a baj.
Bár mire ide eljutottam, ezen már ki se akadok, annyi minden történt az életemben, hogy ezen már el se keseredek.
Igy belegondolva értem miért maradt ki annyni dgs az életemből. Rendkivül hervasztó látvány volt, szegény lányt nézni, probáltam benne valami vonzót találni de belül valami radar szerűség ösztönösen, jelzett. Ne őt! Semmi kémiát nem éreztem.
Emlékszem hazafelé azon gondolkodtam, hogy eddig nem gondoltam volna mennyire fontos a divat, a kisugárzás - ezeket valami hablatynak gondoltam, a magabiztosság tényleg szexi. Túl jól nevelt volt, túl vallásos és ez idegesített. Úgy gondolom a szexualitáshoz kell valami kis romlottság, valami dög. Egy domina szerű személyiség. Egy átlagos "jó kislányban" semmi vonzót nem találtam, nem az okossággal van a bajom dehogy is - csak az összkép. És ekkor értetttem meg saját kínomat olyan volt ez mint egy szembesítés egykori önmagammal. Rájöttem arra is hogy a divat elutasítása, figyelmen kívül hagyása valami hiba, sőt bizonyosan hiba a kulturális mintázatok elsajátításában.
Van valakinek iylen hasonló élménye? Tapasztalata?
Kicsit lassú vagyok, ritkán pörgök, nagyon kimerítő. Sokszor el is bambulok. Ha ilyen emberrel kerülök szembe, főleg ha még lassabb nálam idegesít rendesen.
De amit te írsz az más. Ez szexualitás és mindenkinek más jön be. A mimózák is sokaknak kellenek, a domoknak. A dominák is könnyen megtalálják az "áldozatukat". Attól hogy nincs meg a kémia, nem vonz szexuálisan mert megláttad bizonyos dolgokban a párhuzamot az nem azt jelenti hogy az olyan emberek sikertelenek. Esetleg nem veszik észre a jeleket vagy csak rossz helyen, rossz módszerekkel keresgélnek.
De az tényleg hasznos ha valaki ad magára.
Egyet tanulj meg: egy olyan világban élünk, ahol még mindig azon elv szerint gondolkodik az emberek döntő többsége, hogy
1) A külső megfog
2) A belső megtart
Ez most lehet durván hangzik, de "igénytelen" embernek csak igénytelen párja lesz. Ha erre valaki rácáfol, ott valami más áll a dologba. Továbbá, azok a férfiak akik kevésbé adnak magukra és nincs "sikerük" a nőknél, emiatt kevésbé tűnnek határozottnak és magabiztosnak, ezen tulajdonságok hiánya pedig eléggé rombolja a kisugárzást. Nem tudom hogy nézel ki, kezdj el picit adni magadra, és akkor talán lesz valami! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!