Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szeretői kapcsolatról, jogos a kiakadásom?
20-as: Mondta már az elején, hogy
neki is kevés a kéthetente is , szóval jogosan várnék el többet szerintem. Többieknek, akik csak kioktatni akarnak, nem tudok mit mondani . Rég kidobott volna, ha nem lennék neki szimpatikus... Ő maga mondta.
Én ezt most nem is értem. Miért nyavajogsz, ha csak dugásra tartjátok egymást? Akkor igenis minden mást előrébb fog helyezni és csak akkor találkozik veled, mikor épp dugni akar. Ha neki alacsonyabb az igénye, akkor bizony ez ritkábban fog előfordulni. Ha neked több szex kéne és nem akarsz több nővel összejárni, akkor keress olyat, akinek szintén hasonló igényei vannak. Minden ember más, másképp kezeli a szexkapcsolatot is. Nekem pl kifejezetten igényem van sokszor az együtt alvásra és főleg ha valaki ennyit utazik értem, akkor szeretném, ha maradna estére. Sőt szívesen filmezek is vagy akár vacsorázok is, iszogatok a partneremmel, ha neki is van kedve hozzá (általában a férfiaknak is volt igénye erre). Én heti 1x legalább szeretek találkozni, nem kell egész napot együtt tölteni, jöjjön át este és menjen délelőtt, viszont akkor az az este csak a miénk, beszélgetünk, szexelünk egy hatalmasat (vagy többet). Aztán van aki tényleg csak egy gyors dugást akar aztán dobja is ki a másikat. Egyszerűen keress olyat, akivel passzoltok. Attól hogy nem vagytok kapcsolatban, még elvárhatod, hogy ne alázzon meg vagy bánjon veled úgy, ahogy az neked is jó. Nem kell mindenről lemondanod, csak mert 'nem vagyunk együtt és nem várhatom el tőle'. Azt se értem minek utaznák ennyit emiatt... kb Budapest 2 végébe utaznék ennyit, ez akkora távolság. Ha van autód akkor persze más, de így.. Vagy ha neki van autója, mehetne hozzád vagy elmehetne érted (igen, akkor is ha nő, nők is felvehetnek egy férfit jófejségből). Na mindegy. Nem látom be minek ragaszkodsz ehhez a nőhöz.
A féltékenységre annyit, hogy a legtöbb ember akkor is féltékenykedik, ha nincs kapcsolatban, semmiféle gyengéd érzelmei sincsenek az illető felé. Ez pusztán ego. Ami szánalmas, de rengetegen ilyenek. Hát bszki enberek még arra is féltékenyek, akikkel egy szót se beszéltek még. Tudod ez a tipikus crush dolog. Van egy pasi aki nagyon tetszik, de randizik egy másik lánnyal és akkor rohadjon meg az a luvnya:D tehát ne reménykedj semmiben, ne legyél naiv, semmit nem jelent a féltékenysége sajnos, csak annyit, hogy birtokolni akar az egoja miatt. Te meg kicsit be is csicskulsz neki ezzel a viselkedéssel, ami csak megerősíti abban, hogy veled bàrmit megtehet, nem kell foglalkoznia az érzéseiddel, mert úgyis ott fogsz csaholni mint egy jó kutya. Láthatóan lelépni nem tudsz, eltűrsz mindent. Ez a te önértékeléseddt is rombolja, de a nő szemében is értéktelenebbnek tűnsz, férfiatlannak. Nő vagyok, hihetsz nekem, tudom mi jár a fejünkben... sajnos.
N
Mivel ez a kapcsolat neked így nem jó, jobban teszed, ha szakítsz vele és keresel egy olyan partnert akivel meg leszel maximálisan elégedve.
Hidd el, soha nem vezet jóra a kínlódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!