Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a szeretői kapcsolatról, jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés
Röviden: kb. másfél hónapja megismertem egy nőt egy társkereső appon, nagyjából egyeztek az igényeink, és megbeszéltük, hogy találkozzunk, aztán ha működik, rendszert is csinálhatunk belőle. Most itt természetesen a szexre gondolok. Annyit kiegészítésképp, hogy nagy a korkülönbség köztünk, én 22 éves vagyok, ő 40. Állítása szerint nincs ideje komoly kapcsolatra, meg nagyon nekem sem egyébként. A bökkenő ott van, hogy azt veszem észre, hogy nagyon laza kapcsolatra sem szán időt, azaz rám. Pedig jól érzi magát velem, többször is kihangsúlyozta már, de másfél hónap alatt mindösszesen 3-szor tudtam vele találkozni. Nehezítő körülmény, hogy kb. másfél-két órát kell csak odautaznom tömegközlekedéssel, hogy odaérjek, meg nyilván vissza is ugyanennyit. Szóval tényleg nem egyszerű munka mellett. Viszont nem értem, hogy hétvégén miért élvez nála prioritást mindig a barátnők, a szülők azzal szemben, hogy velem eltöltsön röpke két órát. Mert ez a másik, hogy kb. ennyit szoktam nála lenni. Annak ellenére, hogy egy csomót utazok, nem engedi, hogy nála aludhassak. Nem is várnám el, de legalább ezt a két órácskát szánja rám. Nekem minimum elvárásom lenne, hogy legalább két hetente találkozzunk. Oké minden héten nem várom el, nem a barátnőm, de három hét az már rengeteg idő, és most megint minimum annyi fog kimaradni. Nagyon vonzó nő, és okos is, részben ebből is fakad, hogy nem csak a munkából és TV bámulásból áll az élete, de könyörgöm olyan komoly elvárás az, hogy legalább a kéthetentéhez tartsuk magunkat? De amikor meg felvetettem neki, hogy időnként még leszoktam szedni azt a társkereső appot, hogy ne unatkozzak, láttam, hogy totál féltékeny lett, egyből elkezdett kérdezősködni. Szóval nem tudom mit kellene csinálnom, szerintem az lenne a legjobb, ha keresnék valaki mást is, mert nekem az, hogy 3 hetente tudunk talizni édeskevés, és szerintem ez a normális. Így van is valakim, meg nincs is. Mi a véleményetek?

2021. nov. 24. 12:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy csúnyán beszélsz vele, azert mert nem az van amit te akarsz? Hat azert jó, hogy nem eldől valamerre a mérleg. En is inkabb a barátaimat választanám, mint egy ismeretlen kisgyereket. Jó, hogy nem hagyom 40 éves nő létemre, hogy egy 22 éves "ferfi" irányítson. Én nem engedném.. Keress magadhoz közelebb nőt és őt pedig hagyd nyugton a saját életében. Csak jót teszel vele
2021. nov. 24. 12:58
 22/29 anonim ***** válasza:
Szánalmas hisztis kisfiú vagy. Keress korodbelit. Bár szellemileg még ők is idősebbek nálad.
2021. nov. 24. 13:05
 23/29 A kérdező kommentje:

20-as: Mondta már az elején, hogy

neki is kevés a kéthetente is , szóval jogosan várnék el többet szerintem. Többieknek, akik csak kioktatni akarnak, nem tudok mit mondani . Rég kidobott volna, ha nem lennék neki szimpatikus... Ő maga mondta.

2021. nov. 24. 13:28
 24/29 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem akart megbántani
2021. nov. 24. 13:38
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt most nem is értem. Miért nyavajogsz, ha csak dugásra tartjátok egymást? Akkor igenis minden mást előrébb fog helyezni és csak akkor találkozik veled, mikor épp dugni akar. Ha neki alacsonyabb az igénye, akkor bizony ez ritkábban fog előfordulni. Ha neked több szex kéne és nem akarsz több nővel összejárni, akkor keress olyat, akinek szintén hasonló igényei vannak. Minden ember más, másképp kezeli a szexkapcsolatot is. Nekem pl kifejezetten igényem van sokszor az együtt alvásra és főleg ha valaki ennyit utazik értem, akkor szeretném, ha maradna estére. Sőt szívesen filmezek is vagy akár vacsorázok is, iszogatok a partneremmel, ha neki is van kedve hozzá (általában a férfiaknak is volt igénye erre). Én heti 1x legalább szeretek találkozni, nem kell egész napot együtt tölteni, jöjjön át este és menjen délelőtt, viszont akkor az az este csak a miénk, beszélgetünk, szexelünk egy hatalmasat (vagy többet). Aztán van aki tényleg csak egy gyors dugást akar aztán dobja is ki a másikat. Egyszerűen keress olyat, akivel passzoltok. Attól hogy nem vagytok kapcsolatban, még elvárhatod, hogy ne alázzon meg vagy bánjon veled úgy, ahogy az neked is jó. Nem kell mindenről lemondanod, csak mert 'nem vagyunk együtt és nem várhatom el tőle'. Azt se értem minek utaznák ennyit emiatt... kb Budapest 2 végébe utaznék ennyit, ez akkora távolság. Ha van autód akkor persze más, de így.. Vagy ha neki van autója, mehetne hozzád vagy elmehetne érted (igen, akkor is ha nő, nők is felvehetnek egy férfit jófejségből). Na mindegy. Nem látom be minek ragaszkodsz ehhez a nőhöz.

A féltékenységre annyit, hogy a legtöbb ember akkor is féltékenykedik, ha nincs kapcsolatban, semmiféle gyengéd érzelmei sincsenek az illető felé. Ez pusztán ego. Ami szánalmas, de rengetegen ilyenek. Hát bszki enberek még arra is féltékenyek, akikkel egy szót se beszéltek még. Tudod ez a tipikus crush dolog. Van egy pasi aki nagyon tetszik, de randizik egy másik lánnyal és akkor rohadjon meg az a luvnya:D tehát ne reménykedj semmiben, ne legyél naiv, semmit nem jelent a féltékenysége sajnos, csak annyit, hogy birtokolni akar az egoja miatt. Te meg kicsit be is csicskulsz neki ezzel a viselkedéssel, ami csak megerősíti abban, hogy veled bàrmit megtehet, nem kell foglalkoznia az érzéseiddel, mert úgyis ott fogsz csaholni mint egy jó kutya. Láthatóan lelépni nem tudsz, eltűrsz mindent. Ez a te önértékeléseddt is rombolja, de a nő szemében is értéktelenebbnek tűnsz, férfiatlannak. Nő vagyok, hihetsz nekem, tudom mi jár a fejünkben... sajnos.

N

2021. nov. 24. 13:44
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ez a kapcsolat neked így nem jó, jobban teszed, ha szakítsz vele és keresel egy olyan partnert akivel meg leszel maximálisan elégedve.

Hidd el, soha nem vezet jóra a kínlódás.

2021. nov. 24. 13:45
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez van , vagy elfogadod vagy nem.
2021. nov. 24. 15:36
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
lehet van egy jobb nyelese aki jobban megpakolja, téged azért tart meg mert imponál neki a korod
2021. nov. 24. 16:37
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
" 22 éves vagyok" ....." mert nekem az, hogy 3 hetente tudunk talizni édeskevés, és szerintem ez a normális" ...." Na meg mert nekem ő volt az első..."Vagyis 22 évesen sikerült az elsö nöt becserkészned. Gondolom, semmiféle hivatalos kapcsolatrol nem lehet szo köztetek. Akkor meg NAGYON örülj ha néha kapsz egy puncit. Nála igy férsz be a naptárába. Ha neked ez kevés, vagy nem felel meg, keress mást, ne siránkozz!
2021. nov. 24. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!