Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szeretői kapcsolatról, jogos a kiakadásom?
te egy dugópajti vagy és neki ez így megfelel, ennyi az igénye, ennyire van lehetősége (vagyis ennyi bőven elég neki)
úgy tűnik mégsem passzolnak az igényeitek annyira...
keress mást, ha neked ez így nem okés
én is dugtam más feleségét mégis hetente összehoztuk, ott meg ő mondta nekem, hogy lehetnénk többet is együtt
Jogos, vagy nem jogos te többet szeretnél tőle, ő meg ennyit akar adni. Ezerféle oka lehet, de a saját értékrendjében csak ezen a szinten vagy - szexpartner fuckboy akinek ha szól akkor megy és megdugja. Ha feszíted, erőlteted a dolgot, "többet" követelsz, akaratoskodsz akkor fogja magát és lecserél (miért ne tenné, ha érzelmileg nem kötődik hozzád és bármikor tucatjával ugranának mások a helyedre?).
Elmondta az elején a játékszabályokat, nem hitegetett semmivel. A te döntésed, hogy elfogadod, vagy sem. Ha nem akkor lezárod és keresel másik partnert, ennyi.
Az a baj ezzel a nővel, hogy totálisan elvan telve magától. Jól néz ki, szexi, minden ujjára akadna 100 pasi.
Ennél a kapcsolatnál te mindig is rg, hogy 66. senki fogsz maradni számára, akinek megengedi, hogy belé mártd.
Önző is egyben.
Én azt mondom, hogy hagyd, rengeteg nő keres szexkapcsolatot, míg vele találkozgatsz, mellette keress más lányt.
Aztán ha az atombiztos, akkor dobd, ne keresd, ne hívd, ne írj neki, ne jelentkezz.
Vagy keresni fog, de akkor neked lekell koptatnod, érezze, hogy milyen szar érzés. De szerintem nem tudja milyen, mert sosem érzett csalódást.
Én ezt tenném a helyedben, sokkal jobb minthogy szenvedsz meg feszengsz mellette, meg idegileg is kicsinál így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!