Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a szeretői kapcsolatról, jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés
Röviden: kb. másfél hónapja megismertem egy nőt egy társkereső appon, nagyjából egyeztek az igényeink, és megbeszéltük, hogy találkozzunk, aztán ha működik, rendszert is csinálhatunk belőle. Most itt természetesen a szexre gondolok. Annyit kiegészítésképp, hogy nagy a korkülönbség köztünk, én 22 éves vagyok, ő 40. Állítása szerint nincs ideje komoly kapcsolatra, meg nagyon nekem sem egyébként. A bökkenő ott van, hogy azt veszem észre, hogy nagyon laza kapcsolatra sem szán időt, azaz rám. Pedig jól érzi magát velem, többször is kihangsúlyozta már, de másfél hónap alatt mindösszesen 3-szor tudtam vele találkozni. Nehezítő körülmény, hogy kb. másfél-két órát kell csak odautaznom tömegközlekedéssel, hogy odaérjek, meg nyilván vissza is ugyanennyit. Szóval tényleg nem egyszerű munka mellett. Viszont nem értem, hogy hétvégén miért élvez nála prioritást mindig a barátnők, a szülők azzal szemben, hogy velem eltöltsön röpke két órát. Mert ez a másik, hogy kb. ennyit szoktam nála lenni. Annak ellenére, hogy egy csomót utazok, nem engedi, hogy nála aludhassak. Nem is várnám el, de legalább ezt a két órácskát szánja rám. Nekem minimum elvárásom lenne, hogy legalább két hetente találkozzunk. Oké minden héten nem várom el, nem a barátnőm, de három hét az már rengeteg idő, és most megint minimum annyi fog kimaradni. Nagyon vonzó nő, és okos is, részben ebből is fakad, hogy nem csak a munkából és TV bámulásból áll az élete, de könyörgöm olyan komoly elvárás az, hogy legalább a kéthetentéhez tartsuk magunkat? De amikor meg felvetettem neki, hogy időnként még leszoktam szedni azt a társkereső appot, hogy ne unatkozzak, láttam, hogy totál féltékeny lett, egyből elkezdett kérdezősködni. Szóval nem tudom mit kellene csinálnom, szerintem az lenne a legjobb, ha keresnék valaki mást is, mert nekem az, hogy 3 hetente tudunk talizni édeskevés, és szerintem ez a normális. Így van is valakim, meg nincs is. Mi a véleményetek?

2021. nov. 24. 12:11
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nem vagyok olyan ember, aki egyszerre több vasat is tart a tűzben, mert utálok megbántani másokat.
2021. nov. 24. 12:13
 2/29 anonim ***** válasza:
98%
Mert te nem a pasija vagy, hogy előrébb helyezzen téged, mint a közelében lévő barátnőket vagy a családját. Ezért szexkapcsolat, mert nincs kötelezettsége feléd és csak akkor jártok össze, ha mind a ketten igénylitek. Vagy neki ennyi az igénye ilyen téren..
2021. nov. 24. 12:17
 3/29 anonim ***** válasza:
97%

te egy dugópajti vagy és neki ez így megfelel, ennyi az igénye, ennyire van lehetősége (vagyis ennyi bőven elég neki)

úgy tűnik mégsem passzolnak az igényeitek annyira...

keress mást, ha neked ez így nem okés

én is dugtam más feleségét mégis hetente összehoztuk, ott meg ő mondta nekem, hogy lehetnénk többet is együtt

2021. nov. 24. 12:21
 4/29 anonim ***** válasza:
57%
Ha téged ez zavar, minek reszeled? Ne legyél fatökű keress egy normális nőt! Meg ne magyarázd már nekem, hogy egy ilyen nő agyon művelt!
2021. nov. 24. 12:24
 5/29 A kérdező kommentje:
Neki nincs se gyereke, se férje... Amúgy azt mondja ő is szeretne többet velem lenni, de ezek szerint nem annyira, hogy lemondjon bizonyos dolgokról ezért cserébe. Ellenben mondjuk én pont lexarom a haverjaimat, ha mehetek hozzá. Meg itt tényleg az a lényeg, nem is azt várom el, hogy egész nap ott lehessek, az a két óra miért nem fér bele neki? Kíváncsi vagyok mit mondana, ha egyszer előállnék, hogy ja amúgy nekem van más is. Lefogadom kidobna... Csak akkor miért nem próbálja ezt megelőzni?
2021. nov. 24. 12:25
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Jogos, vagy nem jogos te többet szeretnél tőle, ő meg ennyit akar adni. Ezerféle oka lehet, de a saját értékrendjében csak ezen a szinten vagy - szexpartner fuckboy akinek ha szól akkor megy és megdugja. Ha feszíted, erőlteted a dolgot, "többet" követelsz, akaratoskodsz akkor fogja magát és lecserél (miért ne tenné, ha érzelmileg nem kötődik hozzád és bármikor tucatjával ugranának mások a helyedre?).

Elmondta az elején a játékszabályokat, nem hitegetett semmivel. A te döntésed, hogy elfogadod, vagy sem. Ha nem akkor lezárod és keresel másik partnert, ennyi.

2021. nov. 24. 12:25
 7/29 anonim ***** válasza:
39%

Az a baj ezzel a nővel, hogy totálisan elvan telve magától. Jól néz ki, szexi, minden ujjára akadna 100 pasi.

Ennél a kapcsolatnál te mindig is rg, hogy 66. senki fogsz maradni számára, akinek megengedi, hogy belé mártd.

Önző is egyben.

Én azt mondom, hogy hagyd, rengeteg nő keres szexkapcsolatot, míg vele találkozgatsz, mellette keress más lányt.

Aztán ha az atombiztos, akkor dobd, ne keresd, ne hívd, ne írj neki, ne jelentkezz.

Vagy keresni fog, de akkor neked lekell koptatnod, érezze, hogy milyen szar érzés. De szerintem nem tudja milyen, mert sosem érzett csalódást.

Én ezt tenném a helyedben, sokkal jobb minthogy szenvedsz meg feszengsz mellette, meg idegileg is kicsinál így.

2021. nov. 24. 12:27
 8/29 A kérdező kommentje:
Pedig az, nyelveket beszél, menő végzettsége (direkt nem írom le, hátha olvassa a gyakorit :DD). Okos és művelt. És irtó jó teste van, azért ragaszkodom amúgy hozzá. Na meg mert nekem ő volt az első...
2021. nov. 24. 12:27
 9/29 anonim ***** válasza:
Úgy kezeled, mintha kapcsolatról lenne szó. Igazából még ennyi magyarázattal sem tartozik neked, hogy mit csinál a hétvégén amikor nem akar veled lenni. Ha akar valamit, akkor úgyis szól, ha meg nem tetszik, akkor ne zaklasd hanem keress mást!
2021. nov. 24. 12:28
 10/29 anonim ***** válasza:
78%
Elgyengültél fickó. Beleszerettél a gázdzsiba. Ezt le kell rendezned magadban.
2021. nov. 24. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!