Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a szeretői kapcsolatról, jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés
Röviden: kb. másfél hónapja megismertem egy nőt egy társkereső appon, nagyjából egyeztek az igényeink, és megbeszéltük, hogy találkozzunk, aztán ha működik, rendszert is csinálhatunk belőle. Most itt természetesen a szexre gondolok. Annyit kiegészítésképp, hogy nagy a korkülönbség köztünk, én 22 éves vagyok, ő 40. Állítása szerint nincs ideje komoly kapcsolatra, meg nagyon nekem sem egyébként. A bökkenő ott van, hogy azt veszem észre, hogy nagyon laza kapcsolatra sem szán időt, azaz rám. Pedig jól érzi magát velem, többször is kihangsúlyozta már, de másfél hónap alatt mindösszesen 3-szor tudtam vele találkozni. Nehezítő körülmény, hogy kb. másfél-két órát kell csak odautaznom tömegközlekedéssel, hogy odaérjek, meg nyilván vissza is ugyanennyit. Szóval tényleg nem egyszerű munka mellett. Viszont nem értem, hogy hétvégén miért élvez nála prioritást mindig a barátnők, a szülők azzal szemben, hogy velem eltöltsön röpke két órát. Mert ez a másik, hogy kb. ennyit szoktam nála lenni. Annak ellenére, hogy egy csomót utazok, nem engedi, hogy nála aludhassak. Nem is várnám el, de legalább ezt a két órácskát szánja rám. Nekem minimum elvárásom lenne, hogy legalább két hetente találkozzunk. Oké minden héten nem várom el, nem a barátnőm, de három hét az már rengeteg idő, és most megint minimum annyi fog kimaradni. Nagyon vonzó nő, és okos is, részben ebből is fakad, hogy nem csak a munkából és TV bámulásból áll az élete, de könyörgöm olyan komoly elvárás az, hogy legalább a kéthetentéhez tartsuk magunkat? De amikor meg felvetettem neki, hogy időnként még leszoktam szedni azt a társkereső appot, hogy ne unatkozzak, láttam, hogy totál féltékeny lett, egyből elkezdett kérdezősködni. Szóval nem tudom mit kellene csinálnom, szerintem az lenne a legjobb, ha keresnék valaki mást is, mert nekem az, hogy 3 hetente tudunk talizni édeskevés, és szerintem ez a normális. Így van is valakim, meg nincs is. Mi a véleményetek?

2021. nov. 24. 12:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

mit vartal? csak szexre kellesz neki, tenyleg meg annyira sem erdekled, hogy mondjuk egy filmet megnezzen veled vagy egyutt aludjatok. te vagy a ket labon jaro husver vibratora. vagy tenyleg ennyi az igenye a szexre, vagy van neki mas/masok is melletted, en utobbit valoszinubbnek tartom.

mondjuk nem hiszem, hogy kozelebb nem talalnal senkit szexre. oszinten szolva eleg gaz, h 4 orakat utazol egy 2 oras menetert, en biztos hagynam ezt a francba. de nyilvan te odaig vagy a noert.

2021. nov. 24. 12:29
 12/29 A kérdező kommentje:
Egyébként azt mondta, én vagyok neki a második szeretője egész életében. Szóval ne egy könnyűvérű ribit képzeljetek el.
2021. nov. 24. 12:29
 13/29 anonim ***** válasza:

#5 mert NEM akarja megelőzni... mert NEM kötődik hozzád érzelmileg

Xar ügy ha egy szeretői kapcsolatban az egyik fél többet érez a másik meg nem. Ilyenkor ott van a döntési lehetőség nálad, továbblépsz vagy maradsz. Meg persze a másik oldal lehetősége is, amikor a kevesebbet érző felet elkezdi idegesíteni hogy a másik fél folyamatosan vegzálja és azt mondja "nekem erre a drámára nincs szükségem fejezzük be".

2021. nov. 24. 12:30
 14/29 anonim ***** válasza:
Ha olvassa a gyakorit és magára ismer, akkor bizony ő nem fog írni neked. Ez a picsogást, te jó ég! Jó páran leírtak a valós helyzetet, de te még a nőt véded, hogy nem könnyűvérű. Az a baj, hogy nem a nő a problémás
2021. nov. 24. 12:34
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem akar kötõdni vagy màs van a hàttérben, de azt nem ìrom le nem akarok kellemetlen ember lenni
2021. nov. 24. 12:41
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

kérdező nem rosszból, de kb olyan vagy, mint egy hisztis kisgyerek!

NAGYON nem illetek össze ilyen téren, neki van élete, van prioritás

te még egy kanos tini szintjén vagy, ő már lenyugodott, nem a dugásból áll az élete, lehet ha 20 évvel fiatalabb lenne, akkor heti 3x is akarná, de így elég 3 hetente 1x is

2021. nov. 24. 12:42
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem könnyűvérű szerintem, mert szinte csak komoly kapcsolatai voltak idáig. Egyébként nem vagyok belé szerelmes, messze nem, egyszerűen csak többször szeretnék szexelni, meg jól esik néha összebújni valakivel. 13-as: Igen, mondjuk a legutóbb volt olyan pontosan, hogy mondta, hogy neki nincs energiája veszekedni erről. Kicsit nekiestem és talán csúnyán is beszéltem vele, mert egész héten úgy volt, hogy hétvégén mehetek, aztán meg persze ment a barátnőivel...
2021. nov. 24. 12:43
 18/29 A kérdező kommentje:
16-os: Ez igaz, de szerintem normális, hogy 22 évesen nem három hetente akarok nőt látni.
2021. nov. 24. 12:44
 19/29 anonim ***** válasza:
Ki tudod elégìteni?
2021. nov. 24. 12:45
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

#16:

igen egészséges dolog amire te vágysz, viszont óriási a különbség az igényeitek között, mint látod

én akivel összejártam hetente neki elég magas libidója volt

most akivel összejárok 2 hetente ő is simán találkozna akár naponta is

te kifogtál egy olyan nőt akinek elég a 3 hetente szex és megsértődtél, de szerintem jogtalanul, kivéve ha előtte azt mondta, hogy gyakrabban lesz szex

2021. nov. 24. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!