Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szeretői kapcsolatról, jogos a kiakadásom?
mit vartal? csak szexre kellesz neki, tenyleg meg annyira sem erdekled, hogy mondjuk egy filmet megnezzen veled vagy egyutt aludjatok. te vagy a ket labon jaro husver vibratora. vagy tenyleg ennyi az igenye a szexre, vagy van neki mas/masok is melletted, en utobbit valoszinubbnek tartom.
mondjuk nem hiszem, hogy kozelebb nem talalnal senkit szexre. oszinten szolva eleg gaz, h 4 orakat utazol egy 2 oras menetert, en biztos hagynam ezt a francba. de nyilvan te odaig vagy a noert.
#5 mert NEM akarja megelőzni... mert NEM kötődik hozzád érzelmileg
Xar ügy ha egy szeretői kapcsolatban az egyik fél többet érez a másik meg nem. Ilyenkor ott van a döntési lehetőség nálad, továbblépsz vagy maradsz. Meg persze a másik oldal lehetősége is, amikor a kevesebbet érző felet elkezdi idegesíteni hogy a másik fél folyamatosan vegzálja és azt mondja "nekem erre a drámára nincs szükségem fejezzük be".
kérdező nem rosszból, de kb olyan vagy, mint egy hisztis kisgyerek!
NAGYON nem illetek össze ilyen téren, neki van élete, van prioritás
te még egy kanos tini szintjén vagy, ő már lenyugodott, nem a dugásból áll az élete, lehet ha 20 évvel fiatalabb lenne, akkor heti 3x is akarná, de így elég 3 hetente 1x is
#16:
igen egészséges dolog amire te vágysz, viszont óriási a különbség az igényeitek között, mint látod
én akivel összejártam hetente neki elég magas libidója volt
most akivel összejárok 2 hetente ő is simán találkozna akár naponta is
te kifogtál egy olyan nőt akinek elég a 3 hetente szex és megsértődtél, de szerintem jogtalanul, kivéve ha előtte azt mondta, hogy gyakrabban lesz szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!