Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,Nők tényleg ti tartós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,Nők tényleg ti tartós kapcsolatba egy idő után nem vágytok más férfira? Lent még...

Figyelt kérdés

Arra gondolok ,hogy nem hiszem el,hogy a nők 10-15 év házasság/kapcsolat után nem vágynak másra? Ez valós lehet?

Férfiak hiába mondják(nem) tudom ,hogy egy ideig tartják magukat ,de nagyon vágynak más nőre. Nem komoly kapcsolatra hanem , csak szex és más semmi (szeretet meg marad, mert a szerelem mint tudjuk muló), irány haza. Esetleg együtt a parjukkal. Más páros , mas férfi, nő,...

Kort ha kérhetek és öszinteséget!!!

NEM HISZEM HOGY NEM.

2021. nov. 24. 11:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az attól függ...

a) Jó és kiegyensúlyozott kapcsolat, amit az érzelmek és nem a megszokás tart össze: átfuthat gondolat (ahogy te is megnézed a csajokat az utcán), de sosem marad tartós, nem érlelődik szándékká.

b) Rossz, ellaposodott kapcsolat: hát ja erős a gondolat, pontosabban tudat alatti vágy ismét a tűzre, ami vagy tettekké konvertálódik vagy nem.

c) Eleve nem megfelelő választás, "csaklegyenvalakim" alapon: folyamatosan ott a gondolat amikor a közelében felbukkan olyan kit jobbnak gondol a meglévő pasijánál.

2021. nov. 24. 11:55
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

9.

Nem mondtam hogy biztos kiderül. Benne van az is a pakliban hogy sosem derül ki de az is hogy lefog bukni.

2021. nov. 24. 12:11
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Egy egy pasira néha rágerjedek, de eddig mindig eltudtam nyomni. 3 ilyen volt összesen,dw a mostani nagyon erős.
2021. nov. 24. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

Az emberek nagyrészének megfordul a fejében, de van egy nagyon kis réteg, aki nem egy gerinctelen patkány szar, na ők nem mennek félre. Nők egy kicsivel jobb arányokat mutatnak, mint a férfiak ez tény.

A lényeg az elköteleződés. Ha ez megvan, akkor jöhet bárki, nem fog félremenni az illető.

Nagyon sokan eleve úgy kezdenem kapcsolatba, hogy csak legyen valaki vagy mondjuk már korban úgy állnak hogy illene szerezni férjet/feleséget vagy netán gyereket. Sokan még magukat se ismerik, nem hogy a párjukat:D sokat erős kompromisszumokat hoznak, az se működik. Ha nem lenne ennyi érzelmi analfabéta ember, kevesebb lenne a megcsalás is. Jelenleg én saját tapasztalatok alapján azt mondom, hogy ha az emberek 20%-a hűséges, még lehet sokat is mondtam. Nagyon szomorú..

2021. nov. 24. 12:47
 15/19 anonim ***** válasza:
40%

Ez a 22-es csapdája.

Ha olyat választasz aki úgymond szüzen ment hozzád, de te már voltál több csajjal, akkor megfog csalni, meg mindkeppen megfog csalni, kíváncsi, hogy milyen mással stb.

Ezért nem kezdenék szűz lánnyal soha!

Inkább legyen olyan akin átment a fél város, minthogy áldozzak egy szűz csajra éveket, időt, energiát, pénzt, érzelmet, családot, gyereket, aztán legyen a gyerek felárva ez miatt.

Én komolyan mondom törvénybe iktatnám, hogy szűz lány, legyen akárhány éves nem vállalhat gyereket a legelső kapcsolatából. Rengeteg ilyen kapcsolat szakítással végződik, mert nem bírja ki, hogy csak egy férfival legyen, ebből adódoan ugye elválnak, szétmennek, akkor ugye tartásdíj, meg családipótlék, az államnak is nagy pénz kiesés ez. És ha egy szűz lány mégis teherbe esik az első kapcsolatában, akkor megvonnám az ilyesfajta juttatásokat, nem kellene az apának tartásdíjat fizetnie, ingyenes ebéd, könyv a gyereknek a suliban...kilőném. És még egyéb dolgokat is bevezetnék.

Biztos, hogy hülyének néztek, de higyjétek csak el, hogy rengeteg olyan felárva gyerek van akiknek ezért válnak el a szülei. És ez a gyereknek egy szörnyen nagy törés az életében. Amire általában magára van hagyva és magát okolja, a szülők lerendezik azzal, hogy "Pistike nem te vagy a hibás" aztán ennyi, de mélyen a gyerekben benne van, hogy mégis ő a hibás. Sokkal komolyabban kellene venni a nőknek a szüzességét, én még államilag biztosítanék a szűz nőknek olyan tapasztalt férfiakat, akik minden féle stílusban jól megdugjak őket, hogy éljék ki magukat és, hogy a gyermekeknek ne kelljen szenvedni az ő hibájukből.

2021. nov. 24. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

"Biztos, hogy hülyének néztek, de higyjétek csak el, hogy rengeteg olyan felárva gyerek van akiknek ezért válnak el a szülei."

Hülyének nem. Csak általánosítasz. Attól még hogy vannak ilyenek nem lesz MIND ilyen.

Ezenfelül ha a gyerekeket akarod megvédeni akkor kössed minimum pszichológiai teszthez a gyerekvállalást. Sok olyan család van ahol nem válnak el de attól még tönkre teszik a gyereket és/vagy az életét.

2021. nov. 24. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Hmm nem volt még ilyen hosszú kapcsolatom. De, ha a srác fent tartja a tűzet akkor előfordulhat. 25N
2021. nov. 24. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Több, mint 10 éve vagyok a párommal, sokszor volt már hogy tetszett és vonzott más pasi, de sosem csaltam meg, ez döntés kérdése.

Régen vendéglátásban dolgoztam, ott jobbnál jobb pasik hívtak el, pedig teljesen átlagos vagyok, de mindenkit elutasítottam, mert nem csaltam meg a páromat.

Mostanában sajnos eléggé megromlott a kapcsolatunk, de még így is tartom magam, pedig szexualitás hónapok óta nincs köztünk (miatta) és sokat veszekszünk.

2021. nov. 24. 18:56
 19/19 A kérdező kommentje:

#18 hany évesek vagytok?

Köszönöm a válaszokat.

2021. nov. 26. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!