Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,Nők tényleg ti tartós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,Nők tényleg ti tartós kapcsolatba egy idő után nem vágytok más férfira? Lent még...

Figyelt kérdés

Arra gondolok ,hogy nem hiszem el,hogy a nők 10-15 év házasság/kapcsolat után nem vágynak másra? Ez valós lehet?

Férfiak hiába mondják(nem) tudom ,hogy egy ideig tartják magukat ,de nagyon vágynak más nőre. Nem komoly kapcsolatra hanem , csak szex és más semmi (szeretet meg marad, mert a szerelem mint tudjuk muló), irány haza. Esetleg együtt a parjukkal. Más páros , mas férfi, nő,...

Kort ha kérhetek és öszinteséget!!!

NEM HISZEM HOGY NEM.

2021. nov. 24. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Igen vágyom ,és megteszem
Nem vágyom, mert senki más.
Vágyom ,de elnyonom
18 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%

sokan vágynak, én is dugtam már más feleségét

az más kérdés ki jut el tettlegességig

2021. nov. 24. 11:08
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes kérdés valamint az is ha valaki azzal házasodik össze akivel először szexelt az hogy bírja ki hogy ne vágyon másra.
2021. nov. 24. 11:09
 3/19 anonim ***** válasza:
83%

Na az fixen sehogy. Egyszerűen elképzelhetetlen hogy ne vágyjon másra. A kíváncsiság alapvető emberi tulajdonság

2021. nov. 24. 11:11
 4/19 A kérdező kommentje:
#2 nagyon jó kérdés, azokat végképp nem értem. Aki ilyet ismertem ,azok el is váltak egy idő után.
2021. nov. 24. 11:13
 5/19 anonim ***** válasza:
96%

De vágyok. Mert ki mondta, hogy a nők nem vágynak másra, újra egy idő után? Pontosabban sok idő után.

Csak én speciel elnyomom.

40+

2021. nov. 24. 11:14
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Férfi vagyok mondtam minden nőmnek a kapcsolat elején ha megcsal vége ha 10 év után derül ki akkor 10 év után szakítok válok vagy ami van, ha van gyerek ha nem, de cserébe én sem csalom meg és természetesen minden vágyát teljesítem mert így fair. Így van tétje ha megéri neki csinálja 😀
2021. nov. 24. 11:19
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
6. Lehetsz tökös, ha meg akar csalni megfog csalni. Max nemsz fogsz róla tudni soha az életben. :)
2021. nov. 24. 11:31
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

7.

Nem biztos hogy azért derül ki mert el akarja mondani.

2.-hoz

Én ismerek olyat aki eddig csak a jelenlegi párjával feküdt le és nem vágyik másra.

Így hogy nem ismeritek nem sokat jelent de akkor valószínűleg belátnátok hogy ő nem olyan hogy vágyjon másra is. Egyszerűen olyan a személyisége. Vannak akik szexuálisan annyira nem kíváncsiak mások pedig nagyon. Nem mindenki ugyan olyan.

2021. nov. 24. 11:41
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
8. Elárulok egy érdekességet. Bármennyire gyakori, a nagyvilágban a megcsalások kb 70%-a még így sem derül ki sohasem.
2021. nov. 24. 11:46
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

Egyet azért sehogy sem tudsz. Hogy másik férfi legyél.

2021. nov. 24. 11:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!