Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi aki a dugásnál is jobban szereti ha nyalhat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 07:45
13/17 anonim válasza:
Én imádok nyalni akár élvezésig is, de utána egy hatalmas dugás sem maradhat el!
14/17 Dzsoki válasza:
Igen,de,ha a nőnek,jó volt,akkor utána,legalább verje ki a farkamat.Meg,ha nem volt olyan jó,akkor is!A száját is használhatja!
15/17 anonim válasza:
És van itt olyan lány aki vágyik rá, hogy jól kinyalják? :P
16/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,jobban szeretem,és ez izgat fel a szexhez is.
17/17 anonim válasza:
Én is jobban szeretek nyalni+ujjazni, azzal mindig jól ki tudom elégíteni a párom. A dugásnál általában nem bírom kivárni míg a nő elmegy, ezért a nyalással és újjazással kezdem, dugok ameddig vissza tudom tartani, és szintén nyalással és ujjazással fejezem be. Utána külön ki leszopatom magam vagy a cickók között spriccelek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!