Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rendszeresen a számba élvez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeresen a számba élvez a pasim.Megbeszéljük,hogy szól amikor jön de ő direkt nem szól.A számba engedi utána meg jót nevet rajta.Más is ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Más is ilyen. Ha ki is nevet akkor ne csináld neki többet szerintem sem!
2021. nov. 24. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Te sem vagy észnél, de a pasasod meglehetösen bunkó, vagy érthetetlen. Minden tanács megfogadható, ha valóban és igazán akarod.
2021. nov. 29. 01:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Csakis és kizárólag aktív vagyok. A passzív barátomnak legyen szép a teste, legyen jóképü, és szerethetö. Összebújós vagyok, ne akaron engem kiszoláni, hanem legyen közöttünk egyetértés, hogy ki mit és hogyan szeret csinálni. Ezt meg is lehet elöre beszélni.
2022. jan. 3. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért azt lehet érezni, amikor már úton van a nedü, és akkor abba lehet hagyni a szopikázást. Persze ez gyakorlat kérdése.
2022. jan. 3. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!