Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen a számba élvez a pasim.Megbeszéljük,hogy szól amikor jön de ő direkt nem szól.A számba engedi utána meg jót nevet rajta.Más is ilyen bunkó?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 18:35
11/14 anonim válasza:
Más is ilyen. Ha ki is nevet akkor ne csináld neki többet szerintem sem!
12/14 anonim válasza:
Te sem vagy észnél, de a pasasod meglehetösen bunkó, vagy érthetetlen. Minden tanács megfogadható, ha valóban és igazán akarod.
13/14 anonim válasza:
Csakis és kizárólag aktív vagyok. A passzív barátomnak legyen szép a teste, legyen jóképü, és szerethetö. Összebújós vagyok, ne akaron engem kiszoláni, hanem legyen közöttünk egyetértés, hogy ki mit és hogyan szeret csinálni. Ezt meg is lehet elöre beszélni.
14/14 anonim válasza:
Azért azt lehet érezni, amikor már úton van a nedü, és akkor abba lehet hagyni a szopikázást. Persze ez gyakorlat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!