Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen a számba élvez a pasim.Megbeszéljük,hogy szól amikor jön de ő direkt nem szól.A számba engedi utána meg jót nevet rajta.Más is ilyen bunkó?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 18:35
1/14 Lazy Lover válasza:
Nem én mindig szólók előtte jó nagy gyökér a pasid...
2/14 anonim válasza:
Azért még mindíg egyszerűbb lenyelni, mint kifosni…
3/14 anonim válasza:
Ugyan, miért változtatna? Többször megtette veled, kinevetett, s te ugyanúgy szopod tovább. Erre nem lehet mit mondani, akkor tűrd, ne panaszkodj!
4/14 anonim válasza:
Mert egy bunkó a barátod.
Szorítsd meg jól a golyóit ha legközelebb se szól.
5/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem érzed, amikor elmegy? Sose beszéljük meg előre, érzem mielőtt elmegy, és direkt csinálom tovább. Ha nem tetszene, abba hagynám. Egyébként meg jó bunkó, de meg kell tanulni, hogy az életben ki kell állni magadért.
6/14 anonim válasza:
Ha ezután megcsinálja, köpd le vele, elég nagy bunkó.
7/14 anonim válasza:
Te sem vagy semmi, ha ezt hagyod. Minek veszed a szádba ezek után? Az ilyen csakokat szokták rendszeresen elibe seggbe kúrni, megszopatni, lepisálni, elővenni mikor viszket a pasi töke, majd kiselejtezni ha már elhasználódott. Kérdés hogy te ezt miért élvezed..
8/14 anonim válasza:
Igazi férfi!
Én is így csinálom a barátnőmmel
9/14 anonim válasza:
Nem értem, egyesek miért büntetik magukat ilyen gyökerekkel.
10/14 anonim válasza:
Egyszer kétszer előfordul megesik. De állandóan? Ráadásul ki is nevet! Szereted ha megaláznak akkor ne ide írj. Szerintem még kamu kérdés, mert épp eszű nő ilyenbe nem megy bele csak ha nem szubmissziv és szereti ha megalázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!