Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el azt hogy semmi esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
Évek óta próbálkozom de még csak egy szex sem jön össze.
Legnagyobb álmom az hogy legyen végre barátnőm.
Más fiú hány lánynál próbálkozik mire összejön valami?
2021. nov. 22. 20:32
1/9 anonim válasza:
Én még sohasem próbálkoztam, de már jöttek rám nők.
3/9 anonim válasza:
Érdekes.
Nekem mindig osszejon. Pedig ritka nyomorék ember vagyok.
Hol ismerkedsz?
Milyen a "dumád"?
Külsőd?
4/9 anonim válasza:
Csatlakoznék! Szintén szerencsétlen vagyok, de mindig van valakim.
5/9 anonim válasza:
Ilyenkor soha sem a külső vagy a pénz a hiba. Hanem a felfogásod és a görcs ami benned van.
6/9 anonim válasza:
Nincs ügyetlen, csak gyakorlatlan. Próbálkozz!
7/9 anonim válasza:
Fogadd el, és próbálkozz a fiúknál.
8/9 anonim válasza:
Most akkor elfogadni akarod, vagy tenni ellene?
9/9 anonim válasza:
"Más fiú hány lánynál próbálkozik mire összejön valami?"
Nem kell soknál próbálkozni, meg kell találni azt, akinél van esélyed. Ehhez persze meg kell ismerni valamennyire, ha akarod, ezt veheted próbálkozásnak. De nyilván nem úgy próbálkozik az ember, ha két napnyi ismeretség után megkéri a lány kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!