Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van abban bármi különleges, ha egy nő szeret szopni és lovagolni?
Figyelt kérdés
Nem sok férfi volt még az életemben, de az új partnetemnek már volt sok nő. Mégis teljesen el van varázsolva attól, hogy én szívesen szopok, és még szívesebben meglovagolom. Én ezeket alap dolognak érzem, szerinte meg egyáltalán nem magától értetődő. Van ebben bármi szokatlan vagy csak véletlenül alakultak így a partnerei korábban?2021. nov. 21. 02:22
1/13 anonim válasza:
Én el sem tudnám képzelni ezek nélkül a szexet. Annyira alapok szerintem.
Speckó a kedvenc elemeim közé tartoznak 🤭
n
3/13 anonim válasza:
Szerintem is alap. Nem lehet azt várni, hogy majd a pasi csinál mindet is. Lehet, hogy kamuzott a partnerei számát illetően, vagy csak dicsérni akart.
5/13 anonim válasza:
Ha ezt lovakkal csinálja az elég furi.
6/13 anonim válasza:
Nekem inkább az a furcsa amikor egy nőt nem érdekli a farok. Tényleg vannak ilyenek. Lepippantanak ha túlórázol munkahelyen és hétvégén házatépítesz vagy ilyesmi. De ha szó nélkül szexel akkor a sunyisága abban rejlik hogy már gyereke van.
7/13 anonim válasza:
Én is szeretek szopni és lovagolni. Nálam is alap dolog.
Sőt nálam még az anál is mert számomra az is élvezetes.
Nagyobb százalékban a nők nem szeretik ezeket szerintem.
8/13 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különleges szerintem. Barátnőm mindkettőt szereti.
9/13 Noren1989 válasza:
Csak a szàmok talajàn maradva: 25+ partner utàn.
25ből 2tudott jól szopni, és szerette is.
Lovagolni 1se tudott kielégítően.
Ezt a statot összevonva azt kell mondjam, h nem gyakori az olyan nő, mint te.
10/13 anonim válasza:
A sok frigid nő után rendkivül kellemes meglepetés egy olyan csaj, aki tényleg szivesen csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!