Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha párotok azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha párotok azt mondaná, hogy szeretne kérni tőletek valami nagyon különlegeset, amit megtennének neki, mire gondolnátok? Mi az, ami tetszene is?

Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Én arra gondolnék hogy análozunk vagy hármas szex lesz.

De úgyis tudom hogy ha ilyen duma hangzik el akkor masszirozni kell...

2021. aug. 30. 21:44
 2/7 A kérdező kommentje:
1. És semmi olyan vágyad nincs, amit a nő kérhet tőled a saját örömére és az neked is jó?
2021. aug. 30. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Hogy ma a Lidlbe megyünk, nem a Tescoba.
2021. aug. 30. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

1es vagyok,

Hát ha nekem is jó meg neki is akkor azt minden nap csináljuk szóval nem lenne különleges.

De pl én szeretem a csajok anuszat nyalni, bele ülhetnek az arcomba azt is szeretem. Ha lenne olyan csaj aki ezt élvezi akkor kérhetne tőlem de általában ezt nagyon nem szeretik.

De mondj egy példát hogy mire gondolsz.

2021. aug. 30. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Arra gondolnék hogy ide akarja költöztetni az anyóst egy hétre :D Ha szex akkor viszont sosem kérsz a partneredtől olyat amiről tudod hogy nem szívesen csinálna meg. Ha tessék-lássék megy bele valaki valamibe abban nincs túl sok köszönet utána.
2021. aug. 30. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Ahogy én ismerem... Hogy fessük rózsaszínre a szobát.
2021. aug. 30. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
4-es ezen csodálkozom, hogy nem szeretik a nők pl az ánusz nyalást. Nekem néha kinyalja pasim és nagyon izgi. Szerintem az igazi elfogadás, megtiszteltetés jele. Én is kipróbálnám egyszer, hogy benyalok neki, de nem engedi.
2021. aug. 31. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!