Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Öcsém rendszeresen "ellopja"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öcsém rendszeresen "ellopja" a tangáimat és a szobájában találom meg. Már rászóltam, de hiába. A szüleimnek nem akarok szólni, hogy tudnám rávenni, hogy ne csinálja?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 21:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Kihívod egy kick-box meccsre.
2021. nov. 21. 08:25
 22/25 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is ellopta az öcsém a bugyijaimat meg a harisnyáimat, amikor kb 13 éves volt. A legrosszabbra gondoltam, és eszembe se jutott h megverjem, mert egyszerűen nem mertem felhozni se a témát, annyira kínosnak találtam.

Egy ideig ez ment aztán feltűnt h a sminkjeimet is használta. Ez volt az a pont amikor elegem lett, mert az olcsó kínais bugyijaimat nem érdekelt, azokat többet nem hordtam, de a sminket saját pénzen vettem és méregdrága volt. Rákérdeztem és kiderült h ezeket nem élvezkedésre használja hanem felveszi. Kiderült h több régi ruhámat is felvette már, meg nőnek öltözik. Elég durva beszélgetés volt. Végülis elmondtam neki h ne utálja magát emiatt, nem olyan borzasztó dolog amit csinál, csak lehetőleg ne az én cuccaimat használja. Elmentem vele vásárolni, vettünk neki egy-két holmit, onnantól kezdve nem lopott el semmit. Már évek óta nem beszéltünk erről (sajnos nekem még mindig kínos téma), nemtudom leszokott-e róla.. azóta már több barátnője is volt/van

2021. nov. 21. 17:09
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Szólj a szüleidnek, mindenképp: ez már az a kategóra, ahol kell! Főleg, hogy próbáltad már nélkülük megoldani, de nem ment.
2021. nov. 26. 00:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Egy félkomoly taslival figyelmeztesd, hogy ezt nem csinálhatja, sértő, megalázó számodra. Amúgy kivülálloknak persze hogy elég vicces, hogy egy kanos hülyegyerek a tangáddal élvezkedik. És ez még a jobbik eset ahhoz képest mintha hordaná őket. :)))
2021. nov. 26. 09:44
 25/25 anonim ***** válasza:
51%

Mondd h be lesz árulva, és mehet pszichológushoz hónapokig!

Másrészt ne hordj tangát, belerohad a punci

2021. nov. 26. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!