Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öcsém rendszeresen "ellopja" a tangáimat és a szobájában találom meg. Már rászóltam, de hiába. A szüleimnek nem akarok szólni, hogy tudnám rávenni, hogy ne csinálja?
Nekem is ellopta az öcsém a bugyijaimat meg a harisnyáimat, amikor kb 13 éves volt. A legrosszabbra gondoltam, és eszembe se jutott h megverjem, mert egyszerűen nem mertem felhozni se a témát, annyira kínosnak találtam.
Egy ideig ez ment aztán feltűnt h a sminkjeimet is használta. Ez volt az a pont amikor elegem lett, mert az olcsó kínais bugyijaimat nem érdekelt, azokat többet nem hordtam, de a sminket saját pénzen vettem és méregdrága volt. Rákérdeztem és kiderült h ezeket nem élvezkedésre használja hanem felveszi. Kiderült h több régi ruhámat is felvette már, meg nőnek öltözik. Elég durva beszélgetés volt. Végülis elmondtam neki h ne utálja magát emiatt, nem olyan borzasztó dolog amit csinál, csak lehetőleg ne az én cuccaimat használja. Elmentem vele vásárolni, vettünk neki egy-két holmit, onnantól kezdve nem lopott el semmit. Már évek óta nem beszéltünk erről (sajnos nekem még mindig kínos téma), nemtudom leszokott-e róla.. azóta már több barátnője is volt/van
Mondd h be lesz árulva, és mehet pszichológushoz hónapokig!
Másrészt ne hordj tangát, belerohad a punci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!