Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Öcsém rendszeresen "ellopja"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öcsém rendszeresen "ellopja" a tangáimat és a szobájában találom meg. Már rászóltam, de hiába. A szüleimnek nem akarok szólni, hogy tudnám rávenni, hogy ne csinálja?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 21:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%

Mázlista az öcséd, de komolyan.

Engem a nővérem már rég agyonvert volna.

Esetleg mond neki hogy cseréljen velem nővért, hidd el hamar leszokik róla.:)

2021. nov. 20. 21:44
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Először is nyugtasd meg hogy senkinek sem fogod elmondani hogy eut teszi. Nyilván neki is ciki hogy lopja a fehérneműidet. Izgatja az hogy egy nő hordja ezeket. Nem kimondottan az izgatja hogy a tiéd. Hanem hogy női fehérnemű. Innen meg a punci jut az eszébe.

Szerintem maszti közben erre gondol. Bár nem írtad hány évesek vagytok de nekem ebből ez jön le. Ha gyerek akkorbmeg szólj a szüleidnek. Vagy verd pofán a tesód. Nem kell izomból de vannak határok. Tudja a helyét.

Másik megoldás: Beszélgetsz vele. Pontosan erről. Hogy mit érez, miért jó birtokolni a tangáidat. Esetleg adj neki tippeket hogy miként tudna srácként az ösztönein úrrá lenni. Kérdezd meg mire kíváncsi a nőkkel kapcsolatban. Mesélj neki. Ennyi elég. Röviden világosítsd fel.

2021. nov. 20. 21:47
 13/25 anonim ***** válasza:
31%

Én a nővéremmel nagyon jóban voltam.16 voltam ő meg 17 mikor első alkalom volt, hogy kiverte.Én csak nyaltam mindig.Szex nem volt köztünk,de ez megmaradt nekünk felnőtt korunkra is.Néha néha felhozzuk mik is voltak fiatal korunkban.

Általában családi összejöveteleknél, mikor itthon alszunk.

2021. nov. 20. 21:50
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Lopd el te is a gatyáját, abból majd tanulni fog.
2021. nov. 20. 22:01
 15/25 anonim ***** válasza:
39%
Lopkodd el az alsónadrágjait.
2021. nov. 20. 22:02
 16/25 anonim ***** válasza:
80%
Az öcsémet már biztos megvertem volna ha ilyet csinálna.
2021. nov. 20. 22:04
 17/25 anonim ***** válasza:
80%

Miért nem szólsz a szüleidnek?

Te már rászóltál (normális esetben ezt se kéne, de ha már így alakult, te próbáltad magad elintézni) de nem hatott. A saját bugyijaidat meg ne kelljen már elzárnod!

2021. nov. 20. 22:15
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
Ahj....azok a szexi finom tangák ehj én is lopnam!!!
2021. nov. 20. 22:50
 19/25 anonim ***** válasza:
87%
Én megmondanám hogy szólok a szüleinknek, de ha ez sem használ akkor karácsonykor egy tangát adnék neki és hozzátenném a család előtt hogy már régóta szagolgatja az én tangáim akkor kapjon egy sajátot is.
2021. nov. 20. 23:01
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
Egy fontos dolgot nem irtál le: A használtakat vagy a tisztákat lopkodja?
2021. nov. 21. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!