Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, mit gondoltok róla, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mit gondoltok róla, ha egy nőnek fenékfétise van?

Figyelt kérdés
Olyan nőhöz, akiket izgatnak a férfi fenekek. Orális szex közben szívesen nyalna is és azt is szereti, ha őt nyalják ki. Láttam egy hasonló kérdést, ahol nőket kérdeztek, ott nem nagyon népszerű. Ti mit gondoltok erről, volt már ilyenben részetek? Benne lennétek, ha felvetődne, hogy ott kényeztet titeket a barátnőtök/partneretek?

2021. nov. 20. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Normális. Nekem aranyérfétisem van, imádom a nyelvemmel pödörgetni a kis kiálló gyulladt cukiságot.
2021. nov. 20. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, ha nyalja, ujjazza a nő. Megdug felcsatolhatóssal. Gyere és pofozd fel a futástól izmos seggemet.
2021. nov. 20. 22:09
 13/19 A kérdező kommentje:
11, Nagyimnak van. Érdekelne?
2021. nov. 20. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

10. Vagyok megint.

Úgy hogy a szexben én mondom meg, hogy mi történjen. Vagyis nem mondom ki, de érted. Szeretem a falhoz nyomós kemény szexet, a gyengéd csókolgatós szeretkezés, de mindenképp én döntök és a nő igazodik hozzám.

2021. nov. 21. 00:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez miért zárná ki, hogy legyen ilyen szexben? Max úgy irányítanád a nőt. Már amelyik nőnek bejön, ha irányítják.
2021. nov. 21. 17:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Vagy ha meg teljesen figyelmen kívül hagyod, hogy a nő mit szeretne, ott nagy a baj. A szolgalelkű nőknek lehet, hogy ez bejön..
2021. nov. 21. 17:50
 17/19 anonim ***** válasza:
14. Vagyok megint. Az ilyen dolgok akkor derülnek ki, hogy ha együtt vagyok egy nővel. Általában olyanokat csinálok amiket nem szoktak meg és megkedvelik a dolgokat.
2021. nov. 21. 20:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha oda-vissza játszik akkor oké.
2021. dec. 14. 19:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön, ha egy nő nyalja a fenekemet és ott is izgat. :)
2022. márc. 30. 16:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!