Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves férfi vok,kissé elszoktam a flörtöléstől,stb,ezáltal az önbizalmam is csökkent.Olyan swinger klub van ami nagy és elvesznék benne?Tavolrol lesném a szétkefélt csajokat,nőket. Nagy vágyam.Nyálcsorgató titulust sem szeretnék,)
#9: nyilván, hiszen honnan is tudnám ezeket, ha ne lettem volna:)
#10: 'én úgy tudtam' 'azt hallottam' 'szerintem'... Menj el és nézd meg okoska. Esküszöm nem értem azokat, akik random kitalálnak, beképzelnek valamit hogy milyen lehet egy ilyen hely vagy havertól hallja aki szintén soha nem volt. Erre hogy lehet alapozni? Vicc..
Nem Brat Pittek és nem Angelina Jolie mindenki a klubokban. Vannak nagyon csinos nők, jóképű pasik IS, meg átlagosak IS, meg kevésbé attraktív emberek IS. Teljesen vegyes a kép, pont úgy mintha kimennél egy strandra, ott is van mindenféle ember.
Vannak zárható szobák - oda értelemszerűen nem látsz be, s nem tudsz bemenni. Meg nyitott szobák, ott hozzá vannak szokva ahhoz hogy mások látják őket s nem zavarja az ott lévőket. Tarts két lépés távolságot tőlük ha nem akarnak "bevenni" ennyi. Ha van egy alap szinted a külső megjelenésed ÉS normálisan kezdeményezel akkor igen gyakran megeshet hogy nem csak néző leszel. Viszont szimpátia alapon működik - van akinek azt mondják csatlakozzon, van akinek azt hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!