Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves férfi vok,kissé elszoktam a flörtöléstől,stb,ezáltal az önbizalmam is csökkent.Olyan swinger klub van ami nagy és elvesznék benne?Tavolrol lesném a szétkefélt csajokat,nőket. Nagy vágyam.Nyálcsorgató titulust sem szeretnék,)
Úgy gondolod, hogy az önbizalmad növelésére és a kommunikációs kézségeid fejlesztésére az fog megoldást nyújtani, hogy egy swinger klubban bújkálva lesed a szexelő embereket?
Mellesleg bármelyik klubba elmehetsz, megszokott a nézelődés. Talán a Dreamland-ben a leginkább. Aki 'nyilvánosan' dug, azt általában nem is zavarja, ha nézik.
Btw mit gondolsz hogy lehet nem nyálcsorgatónak lenni, ha csak nézelődsz és nem kezdeményezel, próbálsz elveszni a tömegben? Csak kérdem.
Nehezen hiszem el, hogy életedben nem voltál még kedves senkihez és érdeklődtél felőle, mosolyogtál. Na mindegy, ha azt állítod nem megy, nem megy.
Nem fogsz ott senkit zavarni a nézelődéseddel, szerintem azon a helyen mindenki hozzá van szokva. Nem azért kérdeztelek amúgy, mert szerintem nem feltétlen baj az se, ha 'nyálcsorgatónak' tartanak. Mármint érted kit érdekel:D ha zavarsz úgyis elküldenek, ha meg nem, akkor miért ne csorgathatnád a byálad nyugodtan:D szerintem ezen felesleges agyalni ki mit gondol rólad (amíg persze nem az van hogy erőszakos barom vagy). Elmebetegnek nem ettől fognak tartani, hanem ha erőszakos, udvariatlan vagy, elküldenek de nem akarsz távozni stb
#1 voltam és nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!