Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swinger klubok a valóságban ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger klubok a valóságban ?

Figyelt kérdés
Van esetleg valakinek tapasztalat , hogy milyenek a valóságban ? Mert ugye sok mindent lehet hallani , hogy ilyen olyan jók meg olyat is eléggé pocsék a dolog
2021. nov. 16. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
tele van nyuggerrel az összes
2021. nov. 16. 11:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Átlag életkor 40 felett, de legalább mindenki ugyanazért megy oda. Azt ne várja senki hogy topmodellekkel lesz tele, teljesen átlagos emberek vannak ott, olyanok, akikkel az utcán is találkozol.
2021. nov. 16. 11:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden klub kicsit más, 4+2 klub van Bp-n, mindegyiknek más az erőssége, s van köztük különbség hangulatban, stílusban is. Ha az életkor érdekel, akkor ~40 körüli a többség, de vannak fiatal 20-30-asok IS, meg 50-esek IS. Kb. mint egy strandon, ott is van mindenféle korosztály. Külső megjelenésben ugyanúgy van szórás, vannak nagyon csinos párok/hölgyek, s vannak kevésbé attraktívak is. Ettől egy klubban aki nyitott még megtalálja a számítását :)

Arra viszont tényleg ne számíts, hogy bombanők fognak lerohanni. Szimpátia alapon működik a dolog. Egy attraktív pár ott is válogatni fog és valószínűleg szintén egy másik attraktív párral fog "eseményekbe" bonyolódni. A szóló nők vannak könnyebb helyzetben - de ez a való életben is igaz, mármint ha valaki "csak szex" alapon közelíti meg a dolgot akkor a saját szintjéhez képest lazán +2-3 ponttal jobban kinéző pasikat tud kifogni.

2021. nov. 16. 12:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Van minden korosztály ezeken a helyeken.Jártam nem egy ilyen helyen.Jônők vannak ott,csak inkább az árakkal van gond.Baromi drága a belépő,a piáról már nem is beszêlve.Már pedig úgy illik,hogy fogyasztani is kell valamit az ilyen helyen .F/32
2021. nov. 16. 13:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#4 akkor az nem Mo-n volt... az összes hazai klubban a belépő tartalmazza a korlátlan étel-ital fogyasztást. Ha így nézed már nem olyan drága. Ha a két nagy klub árát nézzük lehet 20-25k soknak tűnik elsőre, de ha Bp-n elmész egy szórakozóhelyre simán eltapsolsz ennyit ételre-italra. S pontozz le nyugodtan, de bizonyos szempontból nem gond ha nem kétezer a belépő - legalább szűri valamennyire a társaságot a magasabb belépő.
2021. nov. 16. 15:01
 6/13 anonim ***** válasza:
#5 Senkit nem szoktam lepontoznak,mert alig vagyok itt,meg minek,hisz ez is egy vélemény amit te írsz S ezt tiszteletben tartom.Amiről ên ïrtam,az a Swinger City-n van hirdetve.Oda külön italfogyasztással lehet csak belépni.Külföldön N voltam még swingerben,csak priváthausa,ami picit mássabb.
2021. nov. 16. 16:29
 7/13 anonim ***** válasza:
6 vagyok privathausban.jav.
2021. nov. 16. 16:30
 8/13 anonim ***** válasza:

#6 ez melyik buli, ahova kötelező italfogyasztással lehet menni? :o A négy nagy klubban mindenhol benne van az árban, a GC-ben van csak külön italfogyasztás (de az nem classic swinger és nem drága a belépő sem).

A külföldi swingerek szintén hasonlóak - az étel-ital benne van az árban. Főleg azért mert van dresskód és ugyebár telót tilos bevinni, bukszát meg nem akarják (megelőzendő hogy ha szex közben eltűnik valami akkor abból állandó feszkó legyen a helyen).

2021. nov. 16. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
#5 4 vagyok,azt a bulit a Swinger city.hu oldalon egy házaspár szervezi.Oda jártam
2021. nov. 16. 16:33
 10/13 anonim ***** válasza:
#8 Ez a válasz amit 4-nek is írtam
2021. nov. 16. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!