Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatal, heteró srácok hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal, heteró srácok hány százaléka szokott egymással csókolózni titokban viccből, ahogyan a heteró lányok teszik?

Figyelt kérdés
A fiatal srácok nem vállalják fel, hogy a férfiakhoz is vonzódnak. Az a menő, ha valaki nagy csajozós. De ettől függetlenül az eltitkolt vagyak léteznek.
2021. nov. 14. 10:17
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Nem hittem volna egy ennyire nem értik egyesek a kérdést, de akkor kicsit érthetőbben:

A szexuális identitás szerintem egy skála. Az egyik végén vannak a full heterók, a másik végén a full melegek. A többségük a kettő között van (ezt mondja Adam Rutherford a könyvében).

A kérdés a "kettő között van-ra vonatkozik).

Vannak, akik a skálán inkább a heteró felé billennek, mondjuk olyan 90%-ban. De azért ott motoszkál bennük a kíváncsiság, pl. az előbbi kommentelő pasija aki smárolt 3-as közben a sráccal, is ilyen.

Meggyőződésem szerint ezek azonban bujkálnak. A kérdés nekik szól. Mennyien vannak, stb.

2021. nov. 14. 11:36
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Most az miért zavar hogy bújkálnak? 😅

2021. nov. 14. 11:41
 43/51 A kérdező kommentje:

#17-nek

Javítom magam: van még egy 3. út is: ellenszenved van az LMBTQ-val.

De ha esetleg egy 4. magyarázata is van a viselkedésednek, írd le ha akarod.

Elnézést, ha tévesen állítottam rólad valamit.

2021. nov. 14. 11:43
 44/51 A kérdező kommentje:

Miért zavar? A bujkálás önmagában nem, de a képmutatás már igen.

Mert az emberek meg akarnak felelni a másiknak. És ki tudja, mennyi bujkáló melegellenes van.

2021. nov. 14. 11:44
 45/51 anonim ***** válasza:
86%

Meleg vagyok, viszont részben igazat adok a néhány előttem válaszolónak.

Ha fiú csinál valamit fiúval, akkor az már biszexuális. Vagyis hogyha élvezi.

Az előfordulhat hogy fogadásból csinál valaki valamit, vagy “hülyeségből” , akkor az lehet heteró, viszont akkor nem élvezi.

2021. nov. 14. 11:50
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Azok nem heterók már! A m bolond vagy! Sosem!
2021. nov. 15. 01:20
 47/51 sandrisbp ***** válasza:
100%
A totál bi pasik nagyon nagy része se csókolózik másik pasival, annak ellenére se, hogy az orált vagy akár a dugást is élvezi pasival.... szóval a heterók (vagy magukat annak vallók) között sokkal gyakoribb lesz szerintem a közös maszti, egymásnak kiverni, meg az orál, mint a csók....
2021. nov. 17. 04:01
 48/51 Dzsoki ***** válasza:
100%
A hetero srácok nulla százaléka csókolózik egymással titokban.Ugyanis,akkor már,minimum biszexek.Nyilvánosan,viccból,elvesztett fogadásból,üvegezéskor,legalább 5 százalék,de lehet,hogy 10.Bár ezek,nem is csókok,csak kényszeredett szájra puszik.Legalábbis,amikor fiatal srác voltam.Személy szerint,sem akkor,sem most,nem vonzódom a férfiakhoz.Ugyanaz van a lába között,mint nekem.Méretben,formában,lehet különbség.Az iránt vonzódom,ami nekem nincs.Punci.
2021. nov. 24. 01:59
 49/51 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, én pl lány vagyok, de azt vallom meg tudom magamról, hogy imádom férfivel a szexet és ezt soha az életben semmire nem cserélném le, főleg egy nőre nem. Szerintem ezzel ugyanígy van egy hetero férfi is, akinek bármilyen neműként ez mégis megfordul a fejében, abban már van talán több is mint kíváncsiság. Nem mondom, hogy az elvezet kedvéért meg hogy milyen, nem próbálnám ki nővel, de hosszútávon soha az életben. Engem egyszer részegen lesmárolt egy barátnőm és kb semmit nem éreztem, nem mozgatott meg.
2021. dec. 7. 22:23
 50/51 anonim ***** válasza:
63%

hat csokolozni nem csokoloztam volna vele de egyszer reszegen buli utan kivertem a legjobb baratomnak mert mar nagyon kanos volt es szinte könyörgött hogy kicsit csinaljam neki :D

senki nem tudta meg utana, titokba tartottuk. azota viszont meg ismetelnem neki,bar nem beszeltünk rola többet.

2022. jan. 23. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!