Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal, heteró srácok hány százaléka szokott egymással csókolózni titokban viccből, ahogyan a heteró lányok teszik?
Nem hittem volna egy ennyire nem értik egyesek a kérdést, de akkor kicsit érthetőbben:
A szexuális identitás szerintem egy skála. Az egyik végén vannak a full heterók, a másik végén a full melegek. A többségük a kettő között van (ezt mondja Adam Rutherford a könyvében).
A kérdés a "kettő között van-ra vonatkozik).
Vannak, akik a skálán inkább a heteró felé billennek, mondjuk olyan 90%-ban. De azért ott motoszkál bennük a kíváncsiság, pl. az előbbi kommentelő pasija aki smárolt 3-as közben a sráccal, is ilyen.
Meggyőződésem szerint ezek azonban bujkálnak. A kérdés nekik szól. Mennyien vannak, stb.
Most az miért zavar hogy bújkálnak? 😅
#17-nek
Javítom magam: van még egy 3. út is: ellenszenved van az LMBTQ-val.
De ha esetleg egy 4. magyarázata is van a viselkedésednek, írd le ha akarod.
Elnézést, ha tévesen állítottam rólad valamit.
Miért zavar? A bujkálás önmagában nem, de a képmutatás már igen.
Mert az emberek meg akarnak felelni a másiknak. És ki tudja, mennyi bujkáló melegellenes van.
Meleg vagyok, viszont részben igazat adok a néhány előttem válaszolónak.
Ha fiú csinál valamit fiúval, akkor az már biszexuális. Vagyis hogyha élvezi.
Az előfordulhat hogy fogadásból csinál valaki valamit, vagy “hülyeségből” , akkor az lehet heteró, viszont akkor nem élvezi.
hat csokolozni nem csokoloztam volna vele de egyszer reszegen buli utan kivertem a legjobb baratomnak mert mar nagyon kanos volt es szinte könyörgött hogy kicsit csinaljam neki :D
senki nem tudta meg utana, titokba tartottuk. azota viszont meg ismetelnem neki,bar nem beszeltünk rola többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!