Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatal, heteró srácok hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal, heteró srácok hány százaléka szokott egymással csókolózni titokban viccből, ahogyan a heteró lányok teszik?

Figyelt kérdés
A fiatal srácok nem vállalják fel, hogy a férfiakhoz is vonzódnak. Az a menő, ha valaki nagy csajozós. De ettől függetlenül az eltitkolt vagyak léteznek.
2021. nov. 14. 10:17
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

Túlzás hogy van ilyen vágyuk. Még közös masztit el bírok képzelni, de a szopás az már túlzás akárcsak a csók.

Amúgy ezt a lányoknál kötnek ki dolgot úgy mondod mintha igazából melegek lennének

2021. nov. 14. 10:30
 12/51 anonim ***** válasza:
89%
Heteró vagyok sose csókolóztam faszival és nem is fogok te itt a biszexekről beszélsz vagy az enyhe biről egy hetero sose fog ilyet csinálni. Csak azért mert magadból indulsz ki és esetleg heteronak tartod magad azzal csak magadnak hazudsz és rá akarod erőltetni magadra és másra is hogy hetero vagy és van egy hírem nem vagy hetero de erre majd rá fogsz jönni
2021. nov. 14. 10:32
 13/51 A kérdező kommentje:
Nem vagyok homokos, viszont gyűlölöm a megkülönböztetést, mert egy marhaság. Jó lenne, h végre azok is előbújnának, akik lapítanak a heteró kapcsolatukban, akiket serdülő korukban a házibuliban leszopott a haverjuk, meg ilyenek. Aljas, képmutató banda.
2021. nov. 14. 10:34
 14/51 anonim ***** válasza:
90%

Hujuj. Úgy tűnik valaki eltalálta a szöget rajtad

2021. nov. 14. 10:37
 15/51 A kérdező kommentje:

Amúgy te, aki privátban írod le a véleményed, hogy serdülőkorban ez előfordul, miért nem ide írod?

HÁT ITT IS BÚJKÁLNI KELL, EGY ANONIM FÓRUMON?

2021. nov. 14. 10:37
 16/51 A kérdező kommentje:

Senki nem talált el semmit. Az csak a te homofób gondolatod, hogy aki kiáll a homoszexuálisok mellett, az maga is az. A homoszexualitás egy teljesen normális biológiai jelenség. Nincs semmi szégyellnivaló benne. Heteroszexuális ember így gondolkodik.

2021. nov. 14. 10:38
 17/51 anonim ***** válasza:
87%
Szóval te heterónak véled magad, de közben meleg vagy, és azzal próbálod magad igazolni, hogy más is csinál ilyet?
2021. nov. 14. 10:39
 18/51 anonim ***** válasza:
91%
Nem zavar ha homokos vagy az se ha bi nincs bajom senkivel aki nem hetero ugyan olyan ember mint én nincs jogom eldönteni hogy ki kihez vonzódjon és nem is akarom de ha valaki a saját szexualitását akarja a másikra erőltetni azzal már van és te itt ezt csinálod
2021. nov. 14. 10:39
 19/51 anonim ***** válasza:
82%

Lehet velem van a "baj", de heteroszexuális nőként sose csókoltam meg egy barátnőmet se. Olyan volt, hogy engem megcsókolt egyikük, de csak mert olyan részeg volt, hogy azt se tudta, kihez beszél.

Semmi értelme annak, amit írsz. A barátom heteroszexuális, egyszer volt hármasunk férfival, ahol csókolózás is történt köztük (miért is ne alapon), de utólag elmondta, hogy nem élvezte.

2021. nov. 14. 10:41
 20/51 A kérdező kommentje:

Ha meleg lennék sem lenne nagy dolog, mivel a homoszexualitás egy teljesen természetes dolog. Egy modern, 21. századi gondolkodású, heteroszexuális ember vagyok, aki elítéli a kirekesztő, konzervatív nézeteket.

Ha te ebből kifolyólag melegnek tartasz, abból két dolog következik.

1. Egy fanatikus keresztény vagy, aki valamelyik szektában hallelujázik.

2. Te magad is rendelkezel homoszexuális vágyakkal, és nem nem akarod, hogy kiderüljön, ez sokkal elterjedtebb lehet, mint hinnénk.

Hazugság már az is, hogy a nők hajlamosabbak a homoszexualitásra, mivel a tudomány bizonyította, hogy egy férfi kétszer nagyobb eséllyel lesz homoszexuális.

2021. nov. 14. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!