Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal, heteró srácok hány százaléka szokott egymással csókolózni titokban viccből, ahogyan a heteró lányok teszik?
" A barátom heteroszexuális, egyszer volt hármasunk férfival, ahol csókolózás is történt köztük (miért is ne alapon), de utólag elmondta, hogy nem élvezte"
De kipróbálta, ez a lényeg.
De gondolom, a képmutató ezt nem terjeszti igaz? :)
Na, ezeket utálom.
Kipróbálta, és akkor? Nem lett se biszexuális, se homoszexuális, nem is értem, mit szeretnél ebből kihozni.
Képzeld, nem terjesztettük. Itt leírtam, de rajtunk kívül csak egy barátunk tud az egészről, ugyanis magánügy. Semmilyen szexuális aktusunkat se terjesztjük, miért is tennénk?
Pontosan ERRŐL beszélek!
Erről szól ez a topik, hogy a heteró emberek is kipróbálhatják! Mit nem értesz ezen?
Ezt próbálom igszolni a sok kereszténykedő előtt, hogy a hülyeség a diszkriminációjuk, mivel HETERÓK is kipróbálhatnak meleg dolgokat!
Á, mindketten ateisták vagyunk, bár azzal egyetértek, hogy ki lehet próbálni dolgokat. Azt nem értem, hogy téged ez miért hergel fel ennyire (már nevetséges szinten). Miért kéne ezeket felvállalni, amikor abszolút magánügy?
Azért, mert a sok képmutató között, aki maga is érintett az ügyben, és ki tudja mennyi kirekesztő van. Ez pedig hányinger, mert gyűlölöm a képmutatást!
Azért vagy te halálosan irritáló, mert fennhangon ordítva vered az asztalt hogy azért mert te pasikat szopkodsz, akkor bizzztosan minden más pasi is ezt csinálja, és nem lehet meggyőzni téged szavakkal, meg veréssel sem, mert meg vagy arról győződve:biztos azért vernek meg mert igazad van.
Szóval egész egyszerűen végtelenül ostoba vagy.
Minek foglalkozol másokkal? Ha valaki elítéli a homoszexualitást (ami nyilván alja dolog), úgy hogy egyszer volt egy meleg csókja, még nem lesz képmutató, legfeljebb gyűlölködő.
Nem vagyok homofób. Több LMBTQ+ barátom is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!