Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy azért lettem az utóbbi 1-2 évben nőgyűlölő mert a párommal rengeteg szexuális dolgot nem tudok megélni?
Nagyon korlátolt a dolog. Olyan, hogy kutyapóz, vagy lovagló vagy oldalról szexelés kB 3 és fél éve nem hallottam.
Pár hete jöttem ide vissza az oldalra kb 4 év után. Es az ami régen tök normális volt, meg nevettem rajta, most fekb$sz, felidegesit, kikészít. Ingerültebb, feszültebb és haragosabb vagyok. Látni a sok kérdést, választ, hogy másik így meg úgy csinálják, beöltözés, szerepjáték, szexuális segédeszközök, szex közben más lányok engedik a vadulást, folytogatást, hajhúzást, stb dolgokat.
KB ilyen kapcsolataim voltak mindig, a szexben sosem volt probléma, most ezzel a lánnyal van, nem is kevés. Még az sem lehet, hogy szex közben a torkára tegyem a kezem, mert neki rossz emléke van róla a gyerek korából adódóan. Oké, megértem. Kutyába nem szereti, oldalról nem lehet betenni neki, lovaglóba meg annyira nem találja a ritmust, hogy a multkor mikor nagy nehezen ravettem, majdnem, de tényleg majdnem ketté törte a farkam.
Nagyon idegesít, hogy a régi kapcsolataimban ment a perverz szex orrba-szájba, minden perverz dolgot kitudtam próbálni.
KB másfél éve vagyok intenzíven nőgyűlölű, hihetetlen utálat alakult ki bennem. Már mar mély gyűlölet.
Volt valaki így még, hogy tudta ketté választani a dolgokat? Vagy menjek el prostihoz, tök jó lenne kiélni a dolgokat végre már. Illetve van egy extrém túlsúlyban lévő lány barátom, aki egyszer még jópár évvel ezelőtt felajanlkozott nekem, de visszautasitottam. Sok felesleg van rajta, legelabb 30 kiló, de tipikusan molett, szóval jó alakja van, minden nap róla fantáziálok, van mikor a párom magyaráz nekem és totál nem emlékszem, nem is figyelek rá, folyton azon a nőn jár az eszem. Hogy miket csinálnék vele.
Több probléma is jelen van, ahogy látjátok.
1. Kommunikálj többet a kapcsolatban. Ülj le vele beszélgetni a problémáról. Ha rossz a szex, az előbb-utóbb a kapcsolat végét fogja jelenteni, ezt neki is tudnia, hallania kell így a szádból. Ha erre sem változtat semmit, akkor szakítani kell valóban.
2. A nőgyűlöletnek szerintem semmi köze ehhez, én javaslom szakember felkeresését, mert ez semmiképpen sem jó, és hatással lehet a későbbi kapcsolataidra is.
3. Tényleg ne a gyk-s felhasználók tapasztalatait vedd alapul. Nagyon sok a kamu, meg az olyan, akiknek csak jó a fantáziája, de felét se vállalja be annak, amit itt ír.
Elárulod nekünk, miért vagy ilyen beszari gyáva kis töketlen punci, hogy nem hagyod el? Sőt eleve össze se kellett volna jönnöd vele. Nem érzed szánalmasnak magad mikor reggel belenézel a tükörbe? Magadat kéne utálnod, nem más nőket:D
N
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Volt már 1-2 beszélgetés erről, de mindig az lett a vége, hogy nulla szex lett belőle utána is.
Még annyit, hogy szakítani nem szeretnék. Több rációt látok abban, hogy esetleg havonta egyszer-kétszer elmennék ahhoz a lányhoz aki felajálnkozott.
Szerintetek nem lenne undorító dolog?
Nem jó ötlet félremenni.
Szakíts vele mert jobb már nem lesz, te pedig csak még rosszabbul érzed majd magad.
És ugye tudod hogy buta általánosítás minden nőt egy kalap alá venni? Ahogy minden férfit, fiatalt, öreget vagy akárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!