Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt hogy újabban milyen sok kamu kérdés és troll válasz van? Régebben azért nem így volt. Tudom sok az unatkozo kiskamasz meg nőgyűlölő de akkor is.
Mi lett veled 3as?
Kisember lettél??
Baromi unalmas és szürke lett ez a topik. Folyamatos körforgásban ismétlődnek a következő tematikájú kérdések:
családon belüli szex, tesó bugyi szagolgatás, anyuka meglesése, nyelni vagy nem nyelni, savanyú láb, kicsi a farkam/nagy a farka/no mekkora a farkam, animalszex a nyerő, csajok nektek tényleg puncitok van fontosságú privicélpont kérdések, anál mánia.
Épp ma jutott nekem is eszembe ahogy olvasgattam a kérdéseket.
Időnként van egy hullám, hogy jönnek értelmesebbek, de aztán napokig, hetekig ismét ilyen kamu, kitaláltak.
Eltűntek a normálisabbak az oldalról. De legalábbis a kategóriából.
A kapott privátokon is látszik.
Teljesen új nevek, mind-mind csupa primitív stílussal.
Az oldal meg már majdnem kihaltnak mondható. Délután néztem a felnőtt kapcsolatokat. Két óra alatt mindössze 8 kérdés érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!