Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire mondható gáznak, ha a barátnőm csak úgy tud elélvezni szex közben, ha kézzel én vagy pedig ő " rásegít "?
Elég hosszú ideig szoktunk szexelni. Átlagosan egy aktus 1 óráig szokott tartani. Érzékien, lágyan és van, hogy szenvedélyesen, keményen. Eddig úgy még sosem tudtam a csúcsra juttatni, hogy csak hüvelyi orgazmusa legyen. De ha kézzel rádolgozok a csiklójára kb 2 perc alatt elélvez akár többször is. Magát a behatolásos szexet is élvezi és kezdeményezi, de orgazmust csak csikló izgatás által tud elérni. Elmondása szerint azt is nagyon élvezi és szereti, de valamiért elélvezni nem tud. Valami ötlet hogyan tudnám neki azt az örömöt is megadni? Vagy ezen ne aggódjak? Nem gond? Annyit még hozzátennék ha nem találkozunk akkor rendszeresen szokott masztizni, de csak csikló által van úgy is orgazmusa. Nagyon ritka ha ujjazza magát.
Én 27 vagyok, ő 28.
Érdekes, mindenhol azt olvasom, hogy a nők 80%-a egyáltalán nem képes hüvelyi úton orgazmusra, az itteni kérdések alatti női válaszoknál mégis folyamatosan azt olvasom, hogy ez valami általanos, mindennapi dolog, olyanokat írnak, hogy ha nem jutnának el hüvelyileg a pasijuktól, szakítanának is, vagy hogy egy szex során 3-4 orgazmusuk van, míg a pasinak lesz egy.
Ennél a kérdésnél is az jött ki legmagasabb értékre a szavazáson, hogy a legtöbben mindennap kívánják, és minden együttlét alkalmával eljutnak hüvelyi úton:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Hazudnak. Ettől akarnak jobb nőnek tűnni, mintha ezen múlna, hogy ki mennyire jó az ágyban. Ez ugyanaz, mint mikor a pasik kamuznak a méretükről vagy chaten hősködnek, hogy sokáig bírják / mennyire jól oráloznak / ilyen-olyan trükköket tudnak, aztán élőben ezt el kell osztani kettővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!