Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire mondható gáznak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire mondható gáznak, ha a barátnőm csak úgy tud elélvezni szex közben, ha kézzel én vagy pedig ő " rásegít "?

Figyelt kérdés

Elég hosszú ideig szoktunk szexelni. Átlagosan egy aktus 1 óráig szokott tartani. Érzékien, lágyan és van, hogy szenvedélyesen, keményen. Eddig úgy még sosem tudtam a csúcsra juttatni, hogy csak hüvelyi orgazmusa legyen. De ha kézzel rádolgozok a csiklójára kb 2 perc alatt elélvez akár többször is. Magát a behatolásos szexet is élvezi és kezdeményezi, de orgazmust csak csikló izgatás által tud elérni. Elmondása szerint azt is nagyon élvezi és szereti, de valamiért elélvezni nem tud. Valami ötlet hogyan tudnám neki azt az örömöt is megadni? Vagy ezen ne aggódjak? Nem gond? Annyit még hozzátennék ha nem találkozunk akkor rendszeresen szokott masztizni, de csak csikló által van úgy is orgazmusa. Nagyon ritka ha ujjazza magát.

Én 27 vagyok, ő 28.

2021. nov. 11. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem tudom, nekem volt egy barátnőm aki csak cifra ujjazásra tudott elmenni. Amúgy régen nekem pasiként valamikor nem sikerült elmennem szex közben, csak orállal vagy anállal. És ez összefüggött az akkori életemmel is amugy, mármint full stresszes voltam mindig (más miatt). Azóta meg már full jó minden, de van pár olyan helyzet is hogy gyorstüzelő vagyok.
2021. nov. 11. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Semmi különös. A nők kb 70 %-a, nem tud pénisz általi izgatástól elélvezni, mert kevés a stimulácio.
2021. nov. 11. 23:48
 13/15 anonim ***** válasza:
31%

Érdekes, mindenhol azt olvasom, hogy a nők 80%-a egyáltalán nem képes hüvelyi úton orgazmusra, az itteni kérdések alatti női válaszoknál mégis folyamatosan azt olvasom, hogy ez valami általanos, mindennapi dolog, olyanokat írnak, hogy ha nem jutnának el hüvelyileg a pasijuktól, szakítanának is, vagy hogy egy szex során 3-4 orgazmusuk van, míg a pasinak lesz egy.

Ennél a kérdésnél is az jött ki legmagasabb értékre a szavazáson, hogy a legtöbben mindennap kívánják, és minden együttlét alkalmával eljutnak hüvelyi úton:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2021. nov. 12. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Hazudnak. Ettől akarnak jobb nőnek tűnni, mintha ezen múlna, hogy ki mennyire jó az ágyban. Ez ugyanaz, mint mikor a pasik kamuznak a méretükről vagy chaten hősködnek, hogy sokáig bírják / mennyire jól oráloznak / ilyen-olyan trükköket tudnak, aztán élőben ezt el kell osztani kettővel.

2021. nov. 12. 11:56
 15/15 anonim ***** válasza:
42%
Anonim oldalon egy szavazásnál ennek semmi értelme nincs. Még a felhasználók sem látszanak, hogy ki mire nyomott.
2021. nov. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!