Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatom, hogy "megvolt" a csaj?
Egy lánnyal 3 hónapig kavartam. Gyakorlatilag eleinte szexen kívül volt mindenféle petting.
Egy házibuliban (teljesen józan volt) látta jónak, ha szexelünk.
Tehát ő volt az,aki kezdeményezett.
A tényállás az, hogy behatolt a péniszem, de nem teljes egészében,mert szűk volt és mondta, hogy hagyjam abba. Gyakorlatilag max pár centi. Utána lesz*pott, de az nem lényeges.
Egyik barátom rákérdezett,hogy van-e köztünk valami és én elmondtam neki, hogy "megvolt a csaj".
Azóta már kezd terjengeni a hír a városban.
A kérdésem, hogy tekinthető-e ez az eset annak, hogy "megvolt" nekem a csaj? Nem fog-e kamusnak hívni engem, vagy lejáratni?
Egyébként nem érzek a lány iránt semmit, csak aggódok, hogy tönkreteszi a nevemet.
Mondta a csaj is, hogy nagy volt hozzá a méretem, de azt is mondta, hogy csak tőlem tud elmenni nagyon gyorsan, ha izgatom.
Szóval mit gondoltok?
A csaj 18 éves, én 19.
Az eset még Januárban történt, de most kezdem visszahallani a dolgokat.
Technikailag igen, megvolt.
De azért vigyázz a hirnevedre, nehogy egy oknyomozó újságíró lebuktasson...
Én a helyébe tönkre is tenném a nevedet, sőt, aláznám a szüleidet a nevelési módszerül miatt.
Hiába vagy 19, messze nem vagy érett a szexhez. Szerinted normális ember elhenceg azzal, hogy hány nőt tudott felhúzni a farkára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!