Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rimming mondható egy fétisne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rimming mondható egy fétisnek vagy elég gyakori?

Figyelt kérdés
L

2021. aug. 30. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Mondható :D Én szeretem kapni és adni is, meg a peggingért is oda vagyok. Birtokló kapcsolatban az igazi:)
2021. aug. 30. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem fétis szerintem, sok ember (férfiak és nők is) szeretik, az ánusz környékén nagyon sok az idegvégződés, érzékeny, sokaknak erogén zóna.

Még azok között is, akik amúgy az anális szexet nem annyira szeretik.

De mint a szexben minden, ez is csak akkor működik, ha mindkét fél akarja.

Ilyen alapon kérdezhetnéd a szájba élvezést is, arra is sokan mondanák, na azt már nem, soha, mégsem fétis.

2021. aug. 30. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kifejezetten a férfi anus nő általi nyelvelését értjük rajta, akkor egy viszonylag friss divatról van szó, de ma már olyan népszerű, hogy nem nevezném fétisnek.

10 éve még csak a legperverzebb hétpróbás ribiket lehetett erre rávenni, ma meg a huszonpáréves egyetemista csajok jó része kérdés nélkül benyal a lukba is amikor szájjal leápol.

2021. szept. 11. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ma már elvárt alapkészség
2021. szept. 23. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
Én imádom (ápolt, igényes, szép csajoknak) csinálni.
2021. okt. 29. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

5: az nem igazi rimming, az a puncinyalás szinte kötelezo velejárója.

Az igazi rimminget nők csinálják férfiaknak

2021. okt. 29. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!