Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lehet ritka egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet ritka egy olyan párkapcsolat, amiben 6 éve együtt van a lány és a srác és egymáson kívül senki mással nem szexeltek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 13:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Jelen, 7 éve együtt, elsők vagyunk egymás életében.

29F

2021. nov. 11. 14:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez extrém ritka. Nem mondom, biztos, hogy létezik ilyen, de nem sok. Amikor az ember szűz, és jön az első szerelem, még lehet, hogy naiv, elképzeli ahogy az aktuális partnerrel éli le az életet stb. Még akkor is, ha amúgy nem túl jó a szex, de nyilván nincs viszonyítási alap. De a kapcsolatok kihűlnek sokszor, és ha az illető még nem volt mással, be fog kúszni a gondolat a fejébe, hogy csak ki kéne próbálni mással is. És ez szerintem teljesen természetes, sokkal jobb, mint csak azért is együtt maradni, ha nem is működik.
2021. nov. 11. 16:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ritka, de mi pontosan egy ilyen példa vagyunk. 8 éve vagyunk együtt.
2021. nov. 11. 17:27
 14/23 anonim ***** válasza:
15%

Én nem tudom minek ír ide bárki is a párja nevében.

Egy rahedli ilyen nőt dugtam már meg, hogy jaj, ezer éve vagyok a barátommal, ő nekem az első, másra vágyok.

Főleg akkor van ez, ha nem halad semerre a kapcsolat.

2021. nov. 12. 06:37
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Aki ide írja hogy évezredek óta együtt vannak és ők ilyenek, az honnsn tudhatja 100%-osan, hogy a párja soha még csak meg se csókolt senki mást? A megcsalásról az esetek többségében pont hogy nem tud a pár másik tagja, attól megcsalás. Hallgattam én már személyesen is egy lánytól ilyen olyan áradozást a kapcsolatról, aztán a pasija nekem írogatott, hogy találkozzak már vele...
2021. nov. 12. 08:08
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
15# ez a probléma a mai világ gondolkodásával, hogy el se tudod képzelni , ilyen létezhet, hogy 2 ember teljesen őszinte egymással, és maximálisan bíznak a másikban. Pedig van ilyen... És semmivel sem összehasonlítható érzés. Sajnálom, hogy te ezt nem tapasztalhattad meg. Nyugodtan gondold csak, hogy biztos megcsalt a párom, hazudik, eltitkolja. Az a lényeg, hogy mi tudjuk az igazságot. :)
2021. nov. 12. 08:17
 17/23 anonim ***** válasza:
59%

16.

Vagy nem:D

2021. nov. 12. 08:36
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

#16: Ajajj mi ez a nagy támadás, volt már konfliktusotok ebből? Érzékeny pontra tapintottam?

Csak mert egy szóval nem írtam, hogy biztosan megcsal itt mindenkit a párja, ahogy azt se, hogy ne hinném hogy létezne normális kapcsolat. Ezeket te mind csak a kis fejedben hallottad maximum. Vagy őrült hisztikirálynő vagy, vagy csak nem tudsz szöveget értelmezni. Nem tudom melyik a jobb..

2021. nov. 12. 08:45
 19/23 anonim ***** válasza:
17# ha ettől boldogabb lesz az életed gondold ezt 😅
2021. nov. 12. 08:46
 20/23 anonim ***** válasza:
18# egyáltalán nem, csak nem szeretem a szűklátókörű embereket, akik azt hiszik csak az ő nézőpontjuk létezik. Nem írtad csak célzásokat tettél, ami a szememben ugyanaz, csak nem írtad le szó szerint. És látod most is te támadsz hogy "őrült hisztikirálynő". Szerintem nálad van agyban a gond nem nálam. :)
2021. nov. 12. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!