Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik párkapcsolatban élnek álmodtatok már olyat hogy nem a párotokkal hanem egy másik személlyel szexeltek vagy a párotok egy másik személlyel szexel?
igen volt ilyen
de az álmomban "nem volt párom"
alapból hűséges típus vagyok, nem csalnám meg a barátnőmet
bár most nem is akarok barátnőt, de még a lazábbakból is tartósabbat szeretek és nem járok csajról-csajra
Te én már álmodtam mindent. Hogy a legjobb barátommal szexelek (pedig heteró vagyok), vagy a szomszéddal vagy kolléganővel, sőt volt már kutya is meg Donald Trump. Igen eléggé beteges álmaim vannak.
De érdekes arról hogy feleségem valaki mással szexel még sose nem is álmodtam.
Álmodtam. Nem is egyszer.
Olyat viszont még nem, hogy párom más nővel, de hogy flörtöl olyat már igen. Legutóbb épp ma éjjel. Szemem láttára ölelgetett két nőt, engem meg figyelmen kívül hagyott teljesen a piszokja 😃
Sőt, olyat is álmodtam egyszer, hogy pasiként szexelek.
Igen, nekem rendszeresen vannak ilyen álmaim, hogy más lányokkal szexelek (túl sok a jó nő körülöttem).
Az meg egy nagy álmom, hogy lássam barátnőmet másokkal szexelni. :D
#6!
Nagy álmod valóra valthatod ha van barátnőd. Vannak és lesznek rá jelentkezők hogy megdugjak a barátnődet. Nincs olyan messze az álmod valóra váltása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!