Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges gondolat vagy nem vagyok normális?
Figyelt kérdés
Már évek óta azon töröm a fejem, hogy milyen lehet az ágyban a férjem bátyja. Egyszerűen nem tudom ezen túl tenni magam. Igazából annyira benne vagyok ebben a dologban, hogyha megérzem az illatát, szinte fáj, hogy nem tehetek vele semmit.
Volt egy párszor, hogyha közvetlen közel volt hozzám, akkor akaratlanul is benedvesedtem picit.
Amúgy az egészben a vicc, hogy nem is igazán kedvelem.
Sokszor nem néz rám, de ha rám néz, van hogy mintha kb meg akarna dugni, vagyis volt már olyan. Nem is igazán beszélünk, de többször nézte már a lábaim vagy a puncim, cicanadrágban...
Ez annyira megbolondított, hogy folyton ezen jár a fejem és már szinte fáj a tudat.
Tudom, hogy rossz vagyok és ez nem helyes, de kérlek mondjatok valamit.. Csajok, pasik?!
27N
2021. nov. 9. 22:20
32/38 anonim válasza:
Hali. :) Valahogy értelek, én pont így vagyok a férjem öccsével kitudnek kezdeni csak nem merek. 25/N
33/38 anonim válasza:
Csak akkor érhetsz célt, ha mersz! :)
34/38 anonim válasza:
Hát az tuti :)) De óvatosan kell csinálni mert mégsem olyan ez családon belül mintha mondjuk ha egy idegen lenne.
35/38 anonim válasza:
Ha idegen kell, akkor meg itt vagyok :D Nekem itthon meg van engedve a mással való kalandozás.
36/38 anonim válasza:
Köszönöm de amúgy nem arra hajtok hogy mindenképp valahogy megcsaljam a férjem,akit egyébként valóban szeretek. Ez teljesen más érzés,ami még számomra is nagyon furcsa dolog hogy miért pont a férjem öccse de ez van sajnos...tudom sokan nem fogják érteni,de ahogy én látom nem én vagyok az egyetlen ilyen eset s a fiúknál is ugyanúgy van ahogy itt olvasgatok..szóval a lényeg hogy én egyetértek azzal is akinek ez gusztustalan és azzal is aki hasonlóan van/volt. Akinek pedig nem tetszik, tovább lehet lapozni köszönöm. 😊
37/38 anonim válasza:
Szívesen :) Annyit hozzá tennék, hogy nekem csak a kalandok vannak megengedve, az érzelmek nem. Ha adódik spontán kaland lehetőség, akkor éljek vele. Eddig még példa nem volt rá, de lehet, hogy csak a felkínált lehetőség teljesen megfelel :) Mint a cigizés: ha meg van engedve, akkor már nem is olyan izgi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!