Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez beteges gondolat vagy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beteges gondolat vagy nem vagyok normális?

Figyelt kérdés

Már évek óta azon töröm a fejem, hogy milyen lehet az ágyban a férjem bátyja. Egyszerűen nem tudom ezen túl tenni magam. Igazából annyira benne vagyok ebben a dologban, hogyha megérzem az illatát, szinte fáj, hogy nem tehetek vele semmit.

Volt egy párszor, hogyha közvetlen közel volt hozzám, akkor akaratlanul is benedvesedtem picit.

Amúgy az egészben a vicc, hogy nem is igazán kedvelem.

Sokszor nem néz rám, de ha rám néz, van hogy mintha kb meg akarna dugni, vagyis volt már olyan. Nem is igazán beszélünk, de többször nézte már a lábaim vagy a puncim, cicanadrágban...

Ez annyira megbolondított, hogy folyton ezen jár a fejem és már szinte fáj a tudat.

Tudom, hogy rossz vagyok és ez nem helyes, de kérlek mondjatok valamit.. Csajok, pasik?!

27N

2021. nov. 9. 22:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Ha nem engedsz, akkor nyilván ennek a titoknak a terhét cipelned kell.
2021. nov. 9. 22:50
 12/38 anonim ***** válasza:
81%

Jézusom.

Nem rosszbol, biztos izgató lehet számodra meg minden. Mindig a tiltott gyümölcs a legédesebb stb..

De az isten mentsen meg az ilyen nőktől mint te..

Életet, gyereket, családot alapozni egy olyan nőre aki ennyire kíván éhezve valakire, főleg így családon belül.

Ez durva.

2021. nov. 9. 23:03
 13/38 A kérdező kommentje:

12-es. Nem tehetek róla!

De tőlem hűségesebbet biztos nem fog találni, mert hiába kívánom, tudom hogy nem lennék képes megcsalni

2021. nov. 9. 23:09
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
O dehogynem lennel kepes! En is ezt gondoltam, aztan... megis. De nem itellek el, mert sajnos jol ismerem ezt az erzest.
2021. nov. 9. 23:45
 15/38 A kérdező kommentje:
14-es. Ezt hogy erted?
2021. nov. 10. 00:00
 16/38 anonim ***** válasza:
71%
Találj benne hibát, azt nagyítsd fel és ábrándítsd ki magadat belőle.
2021. nov. 10. 00:31
 17/38 anonim ***** válasza:
Ugy, hogy en sajnos megtettem.
2021. nov. 10. 00:52
 18/38 anonim ***** válasza:
6%

Az ilyen csajok miatt gyűlölik meg sokan az összes nőt.

De ne aggódjatok, nem mindenki ilyen véglény.

2021. nov. 10. 05:39
 19/38 A kérdező kommentje:

18-as.

Biztos van fiútesód, azért mondod ezt.

Amúgy ne csináljatok úgy pasik, mintha nektek nem tetszett volna meg soha az egyik barátnőtök húga vagy nővére....

2021. nov. 10. 05:41
 20/38 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező. Igazad van, a férfiak közt is van olyan mint te. Sajnos elég csak magamat felhozni példának, mert ugyan így éreztem én is, a feleségem huga iránt. Megkövezhettek, de képzeld el, hogy ilyen érzések mellett, nálunk ő még hajtott is rám. Kacér mosoly, direkt szemezés, pici de nem véletlen érintések + nagyon szexi ruhákban jelent meg előttem.Attól a ponttól mikor én is vissza erintettem pici érintéseket, na onnan szabadult el minden. Hetekig csak tapiztuk egymást, amikor csak lehetőségünk volt rá, mindig mindenhogy..egyszer volt hogy közel 2 percig nem vettük ki a kezünk egymás ruháiból...A többit el tudod képzelni.( +rengeteg ígérgetést is kaptam, igaz azokat be is váltotta.)
2021. nov. 10. 05:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!