Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges gondolat vagy nem vagyok normális?
Már évek óta azon töröm a fejem, hogy milyen lehet az ágyban a férjem bátyja. Egyszerűen nem tudom ezen túl tenni magam. Igazából annyira benne vagyok ebben a dologban, hogyha megérzem az illatát, szinte fáj, hogy nem tehetek vele semmit.
Volt egy párszor, hogyha közvetlen közel volt hozzám, akkor akaratlanul is benedvesedtem picit.
Amúgy az egészben a vicc, hogy nem is igazán kedvelem.
Sokszor nem néz rám, de ha rám néz, van hogy mintha kb meg akarna dugni, vagyis volt már olyan. Nem is igazán beszélünk, de többször nézte már a lábaim vagy a puncim, cicanadrágban...
Ez annyira megbolondított, hogy folyton ezen jár a fejem és már szinte fáj a tudat.
Tudom, hogy rossz vagyok és ez nem helyes, de kérlek mondjatok valamit.. Csajok, pasik?!
27N
Jézusom.
Nem rosszbol, biztos izgató lehet számodra meg minden. Mindig a tiltott gyümölcs a legédesebb stb..
De az isten mentsen meg az ilyen nőktől mint te..
Életet, gyereket, családot alapozni egy olyan nőre aki ennyire kíván éhezve valakire, főleg így családon belül.
Ez durva.
12-es. Nem tehetek róla!
De tőlem hűségesebbet biztos nem fog találni, mert hiába kívánom, tudom hogy nem lennék képes megcsalni
Az ilyen csajok miatt gyűlölik meg sokan az összes nőt.
De ne aggódjatok, nem mindenki ilyen véglény.
18-as.
Biztos van fiútesód, azért mondod ezt.
Amúgy ne csináljatok úgy pasik, mintha nektek nem tetszett volna meg soha az egyik barátnőtök húga vagy nővére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!