Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez beteges gondolat vagy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beteges gondolat vagy nem vagyok normális?

Figyelt kérdés

Már évek óta azon töröm a fejem, hogy milyen lehet az ágyban a férjem bátyja. Egyszerűen nem tudom ezen túl tenni magam. Igazából annyira benne vagyok ebben a dologban, hogyha megérzem az illatát, szinte fáj, hogy nem tehetek vele semmit.

Volt egy párszor, hogyha közvetlen közel volt hozzám, akkor akaratlanul is benedvesedtem picit.

Amúgy az egészben a vicc, hogy nem is igazán kedvelem.

Sokszor nem néz rám, de ha rám néz, van hogy mintha kb meg akarna dugni, vagyis volt már olyan. Nem is igazán beszélünk, de többször nézte már a lábaim vagy a puncim, cicanadrágban...

Ez annyira megbolondított, hogy folyton ezen jár a fejem és már szinte fáj a tudat.

Tudom, hogy rossz vagyok és ez nem helyes, de kérlek mondjatok valamit.. Csajok, pasik?!

27N

2021. nov. 9. 22:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit felnagyítod ezt a dolgot. Beindultál egy gondolatra, és bűntudatod van, mert még nem történt veled ilyen soha. Ugyanakkor attól, hogy nem történt veled még ilyesmi, az nem azt jelenti, hogy ez most valami különleges, csak annyit, hogy eljött ennek is az ideje. Önismereti lecke.

Bár a víz kiver az gyakoris megmondó, okos emberektől, akik azonnal ráhúzzák a vizes lepedőt akárkire, abban azért van igazság, hogy a helyzet oka szerintem is a férjeddel való kapcsolatban keresendő. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted, vagy hogy kihűlt, ez baromság. Egyszerűen azt, hogy hiányzik neked valami. Mondjuk a figyelem, hogy a férjed is úgy bámulja a cicanacis tevepatádat, mintha azonnal fel akarna tenni a konyhapultra.

2021. nov. 10. 06:53
 22/38 anonim ***** válasza:
51%

Milyen lehet az ágyban? Minden bizonnyal vízszintesen alszik, talán néha oldalra is fordul. Embrió póz sem kizárt. Ha horkol, fekete pont.

Well, mindenki más az ágyban, másképp baxik. De ez egy kíváncsi illúzió, amit kergetsz. Lehet, hogy számodra jó lenne az ágyban, míg más számára nem az. Kémia, kommunikáció, kompatibilitás kérdése. De szerintem kezeld ezt a vágyat magadban, ne engedd, hogy igaz legyen nálad az, amit ti nők a leginkább tagadni szoktatok, hogy nem a puncitok vezérel titeket, mint minket a farkunk. Rakd rendbe a férjeddel a kapcsoaltodat. 33F

2021. nov. 10. 08:48
 23/38 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tényleg hiányzik ez az érzés. Az az érdekes, hogy senki másnál nem érzem ezt, csak nála. Esküszöm könnyebb lenne arra vágyni, hogy átússzam az óceánt. Nem fog elmúlni, itt van évek óta, néha lecsendesedik, de mindig visszatér. Egyébként itt az, hogy történjen is valami nagyon csekélynek tűnik, főleg mivel nagyon benne van a "jófiú" szerepben, ő is meg párom is. Ők azok, akik sose okoznának csalódást anyucinak. Ez meg azért, valljuk be elég extrém dolog.
2021. nov. 10. 11:39
 24/38 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk, hogy azt mondod, hogy a jófiú szerep miatt nem történne semmi, az tényleg azt sugallja picit, hogy egy röpke dugásért simán megcsalnád a férjed a saját bátyjával, ami - bármennyire nehezemre esik ezt belátni - arra utal, hogy a téged már első gondolatra elítélő embereknek lesz némi igaza...
2021. nov. 10. 14:19
 25/38 anonim ***** válasza:
96%
A sok elítélőnek és minősítőnek ezt üzenném: “Ne ítélj, hogy ne ítéltess!”
2021. nov. 10. 15:41
 26/38 anonim válasza:
Közel laktok egymashoz?Találkoztatok azóta?
2021. nov. 25. 11:35
 27/38 A kérdező kommentje:
Jah, de megundorodtam tőle, azóta hálistennek nagyon eszembe se jut.
2021. nov. 25. 23:32
 28/38 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mitől undorodtál meg tőle?
2021. nov. 26. 04:07
 29/38 anonim ***** válasza:
Biztos megtette vele és most bűntudata van.
2021. nov. 26. 08:51
 30/38 A kérdező kommentje:

Nem, nem tettem meg vele és nem is fogom.

A viselkedésétől undorodtam meg tőle. Eddig is ellenségeskedő volt, néha jobb kedvében volt kedves csak. Nem tudnak normálisan boldogulni a feleségével az életben, ezért mindenkire rátelepszenek. Ránk is. De nem gond, mert legalább már ocsmánynak tartom. Így azért csak jobb. Köszönöm Istenem

2021. nov. 26. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!