Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális ha látok bárhol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha látok bárhol egy jó csajt akkor nem az az első gondolatom, hogy milyen szép vagy csinos, hanem az, hogy de megdugnám? 20F

Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Olyan vagy mint az állatok, azok se azt nézik hogy szép-e a nőstény hanem csak dugni akarnak.
2021. júl. 29. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az állandóan kanos pasik közé tartozol, az meg a 20 éveseknek mondjuk úgy a 75-80%-a 🤣
2021. júl. 29. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Átlagos vagy.
2021. júl. 29. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden egészséges férfi ilyen 20 éves korában.
2021. júl. 29. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti hogy idétlen béna vagy mert nem tudsz egy csajt fogni aki lerendezné ezt a dolgot.
2021. júl. 29. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt 20 éves korban nem tudja egyik nő sem lerendezni, ahogy elmentem a nőtől és láttam egy másik bombázót egyből arra gondoltam...

2021. júl. 29. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!