Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt alvás-szexnél bejön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt alvás-szexnél bejön nektek a hosszú,színes póló?

Figyelt kérdés

Pl narancs,fehér,szürke vagy más színű hosszú póló a barna bőrű lányokon bejön ha együtt alvás és szexről van szó?:)

Esetleg hozzá egy fehér zokni vagy inkább anélkül?:)

Kis meglepetésnek szánom de nem szeretnék túlöltözni majd,és egyben szexi de mégis könnyen hozzáférhető ez a másikhoz típusú öltözet:)Nektek tetszik vagy tetszene az ilyesmi ha esti együttlétről van szó?

2021. nov. 9. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tetszene,és örülnék ha ilyen póló hoz egy fehér zokni is párosulna. Szexi hatást tükröz,de tény hogy mindenkinek más és más jön be,azért tegyél egy próbát,hátha tetszik majd neki is akinek szánod a meglepit!
2021. nov. 9. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Ott már kezdödnek a bajok, ha "hosszú,színes póló" is kell hozzá!
2021. nov. 9. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Uram irgalmazz! Azt gondolod, hogy ez szexi? Vagy mi? Nem értem. Egy hatéves kislány alszik zokniban meg pólóban.

Zokni alváshoz? Vegyél fel máris egy harisnyát, meg bundát!

Én amikor azon gondolkodtam fiatal koromban, hogy miben legyek az első együtt töltött éjszakák alatt, akkor azon agyaltam, hogy a max ruházat egy bugyi legyen, vagy annyi se. Esetleg a pasi pólója/inge.

2021. nov. 9. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Teljesen mindegy milyen az a póló,a fehér zokni ütős lesz.

Bizony vannak férfiak akik ezt a feelinget kedvelik.

Nálunk ez műkődik.

Ne foglalkozz a rosszizű hozzászólásokkal.

2021. nov. 9. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Hálóing. Hozzáférhető vagy, kalandozhat a férfi keze, te meg csak lazán rá tudsz ülni a párod szájára, ölébe. Minek bonyolítotok túl egy rém egyszerű kérdést? )
2021. nov. 9. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Umm bevallom ez nekem nagyon kislányos. Mármint persze ha együtt éltek akkor nem elvárható, hogy minden este csipkés selyem hálóingben aludj mellette, emberek alszanak egymás mellett pólóban vagy póló bugyi/boxer kombóban. Viszont ha direkt szexizni akarsz, meglepetést, akkor nem értem miért ilyet választanál:D miért nem veszel fel egy szatén köntöst, szexi fehérneműt vagy szatén hálóinget (ha már azt akarod hogy alul 'könnyen hozzáférhető' legyen.
2021. nov. 9. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jött be legjobban, amikor meztelenül aludtunk szex után. Amúgy meg nem kell túlgondolni, alszol amibe neked kényelmes. Lényeg, hogy a szex jó legyen előtte.
2021. nov. 9. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!