Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tervezem, hogy miközben alszik a barátnőm megdugom! Este alvás közben sikosítóval bekenem a nunikáját, és benyomom neki a hímvesszőm. Lehet ebből bajom? 🧔🏻
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 05:07
1/30 anonim válasza:
Hát én megkérdeztem volna előbb, hogy szeretne e erre ébredni.
Mert hohy fel tudod izgatni amíg alszik, be is tudod tenni neki. De fel fog ébredni kb a behatolásra.
És ha kiakad rajta, nagy veszekedés is lehet belőle.
2/30 A kérdező kommentje:
Veszekedéstől félek én is.
Nehéz lenne úgy csinálni, hogy ne ébredjen fel, mert franciabugyiban szokott aludni.
Azt nehezebb félretolni mint egy tangát 🧔🏻🤔
2021. aug. 10. 05:22
3/30 anonim válasza:
Erőszakért bíróság elé is lehet kerülni, ha kedves, akkor csak kirúg.
4/30 anonim válasza:
1. Vagyok megint.
Az én csajom szereti, szeret arra ébredni hogy élvez.
De megkérdeztem, vagyis rábedzéltem az első alkalomra. Nem lehet kérdezés nélkül...
5/30 anonim válasza:
Exemnek ezt hajtotta folyton hogy ő bírná.... en is birtam volna , de annàl faradtabb voltam minthogy megcsinaljam ...
6/30 A kérdező kommentje:
Na megpróbáltam megcsinálni.
Mikor elkezdtem sikosítóval kenni a nuniját egyől felébredt.
Óriási balhé lett belőle.
Azt mondta szakít 💔🧔🏻
2021. aug. 10. 05:59
7/30 anonim válasza:
6-os Akkor ő most kedves volt.. Emojit felejtsd el, mert rád borítják az asztalt!
8/30 anonim válasza:
6. Figy legalább megpróbáltad. Ezért respect.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!