Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tervezem, hogy miközben alszik a barátnőm megdugom! Este alvás közben sikosítóval bekenem a nunikáját, és benyomom neki a hímvesszőm. Lehet ebből bajom? 🧔🏻
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 05:07
11/30 anonim válasza:
Az elmúlt 50 percben kiirtad a kérdést, írtál választ, elkezdted sikosítani a csajt és még egy veszekedésen is túl vagy...
Aha.
Ha nem lenne kamu akkor még több napig tartana az a veszekedés...
12/30 anonim válasza:
Ez a nem létező alvó barátnő aztán gyorsan lapára tett.
13/30 anonim válasza:
Sírok szegény kérdezőt még a képzelt barátnője is kidobja🥲 mi lenne egy igazival😂 rip
14/30 anonim válasza:
#11 ezt akartam írni én is😂
Egyébként max ha lenne barátnőm a talpára masztiznék
15/30 anonim válasza:
Hagyjad már magad! Ezért miért szakítana?
Porcelánból van a csaj, vagy mi? Az én párom örül neki, ha kívánom és rámászok.
Úristen, milyen kamu vagy. 😂😂
17/30 anonim válasza:
Észre sem fogja venni, úgyhogy jó az ötleted.
Pár éve ugyanilyen hazugsággal állt elő egy csaj nekem, hogy, álmában megdugták és nem vette észre. Akkor esett teherbe.
A hülye idióta!
18/30 anonim válasza:
Ha neked tényleg van bnőd felboritom az asztalt és igy fogok viselkedni én is innentől kezdve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!