Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tervezem, hogy miközben alszik a barátnőm megdugom! Este alvás közben sikosítóval bekenem a nunikáját, és benyomom neki a hímvesszőm. Lehet ebből bajom? 🧔🏻
Lepontozó bajnokok.
Ti vagytok a legszuperebb emberek a világon! 😉👍
Engem most valószínű nagyon le fogtok pontozni de valahogy korrekten szeretném leirni az őszinte véleményem. Szerintem ez az egész nőtől függ. Vannak olyan lanyok akik ezt a bizalom megtoresekent veszik vagy valami ilyesmi amit már előbb is írtatok. Én például személy szerint nem borulnek ki ezen ha nem esett jól akkor jelezném és megkernem hogy máskor ne. Velem meg nem történt ilyesmi de valószínű ha felkelnek rá hagynám hogy a barátom folytassa. Mi egy jó kapcsolatot apolunk és tudom hogy ha esetleg eszébe jut ilyen akkor sem rosszindulatbol csak hát a legtöbb ember minden olyanra kíváncsi amit még nem próbált. A lényeg az hogy en ezt a legkevésbé sem tartanám megviselonek de teljes mértékben elfogadott ha ez valakit kellemetlenül érint. Ha tényleg ennyire megviselte a lányt akkor én is támogatom a rendőrségi feljelentést.
19/L
Nincs is jobb annál mint szexxel ébreszteni a párod, nekem tetszene, én a pasimat is ebresztenem így.
De nyilván ha jelezne, hogy neki nem tetszik ez soha többet nem történne ilyesmi.
Ezért sem értem mi ebben olyan nagy valami😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!