Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találok Budapesten olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok Budapesten olyan nőt, akivel kiélhetném az enyhe lábfétisem?

Figyelt kérdés
A rosszlányos poén most légyszi ezredjére ne legyen elsütve. A 18-30 körüli korosztály érdekel.

2021. nov. 8. 17:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nekem online könnyebb.
2021. nov. 8. 22:06
 12/19 A kérdező kommentje:
De a tökönrúgásos kérdésnél sorban állnak... elképesztő.
2021. nov. 8. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 s szerinted mennyi belőle aki nem troll? 😅 Egy se fogja megcsinálni, sőt még fizikailag sem fog velük találkozni.
2021. nov. 8. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:

"Értem, de én azért gondoltam online megbeszélni és egyből ezzel kezdeni, hogy elkerüljük a fölösleges köröket. "

De te meg azt értsd meg, hogy ez ebben az országban nem működik. Ez talán valahol nyugaton működhet így, ahol nyitottabb az emberek gondolkozása és nem paranoiásak, mint itthon. Hawaii-on, Ausztráliában vagy Londonban lehet, hogy tudnál erre alkalmi partnert találni. Itt nem fogsz. Magyarországon nem tart ott a szexuális szabadság, hogy spontán találkozzanak férfiak és nők fétisek kiélésére. A magyar nők általában magas igényeket kergetnek és kissé paranoidok, mindig rossz szándékot feltételeznek a közeledésnél, de ez mondjuk itthon az emberek többségére igaz szerintem. Nem nagyon látsz olyat, hogy a buszon vagy egy kávézóban spontán beszélgetések alakulnak ki idegen emberek között, mint mondjuk Hollandiában. Itt minden ember fél valamitől és bizalmatlan a másik felé. Nem ideális légkör fétisek megélésére. Menj el valami szabadabb országba vagy valami fesztiválra vagy Erasmusra vagy ilyesmire olyan helyen, ahol nyitottabb gondolkodású, liberálisabb fiatalok gyűlnek össze.

2021. nov. 9. 10:22
 15/19 A kérdező kommentje:
De nekem volt innen több nő, aki felvállalta, hogy lazább kapcsolatot keres és nem kellett vacakolni a fölösleges szemérmeskedő körökkel. Az tény, hogy a magyar nők nagyon zárkózottak.
2021. nov. 9. 12:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Ok, volt itt több nő. És sikerült velük találkozni, vagy csak beszéltetek róla? A tettek beszélnek, nem a szavak.

Ha meg sikerült találkozni, akkor viszont nem értem, mi a baj. Akkor elmondhatod, hogy szeretnéd a talpait kényeztetni és kész.

2021. nov. 9. 12:29
 17/19 A kérdező kommentje:
Háromból eggyel sikerült találkozni és kiélni a dolgot, de az régebben volt.
2021. nov. 9. 12:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez annyira hülye kérdés, hogy "hol" találok ilyen meg olyan nőt X városban...

Tudod ezek a tulajdonságok nem igazán lakóhely-függőek.

2023. jan. 17. 10:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha kiélni akarod, akkor bármelyik igényesebb, lakásos prosti jó lesz neked, egy óra egy Deák.
2023. jan. 17. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!