Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fogalmaznak így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogalmaznak így a férfiak itt gyk-n?

Figyelt kérdés

Mostanában megakadt a szemem a sok aktusozáson és feltűnt, hogy nagyon sok férfi aktusnak nevezi a szexet, szeretkezést. Miért ez az undorító jelző? Itt mindenki semmibe veszi a nőket? Miért kell így beszélni a szexről? (nem csak prostikkal kapcsolatban említik a férfiak)

Még a dugás is sokkal jobb kifejezés, mint az aktus. Annyira rideg, távolságtartó, mintha a nő csak egy darab hús lenne, amibe beteszik a farkuk majd végeznek.

2021. nov. 6. 23:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Na és a coitus (ejtsd:koitusz) kifejezés hogy tetszik?
2021. nov. 7. 13:45
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem,kedves kérdező!Az a vicces,hogy írtál egy kérdést.Kaptál rá,a tiédtől eltérő véleményt.Többnyire indoklással.Nem tudtál ellene írni semmit,hogy a saját álláspontod a helyes.Egyébként,stimmel.Szánakozást érzek azok iránt,akik megpróbálják elhitetni másokkal,akik jobbak náluk,hogy ők a hülyék.Vagyis,kedves kérdező,szánalmas vagy,hogy fejlődés helyett,inkább,minket akarnál lehúzni,a te szintedre azért,hogy jobbnak érezd magad.Nagyon szomorú.
2021. nov. 7. 14:02
 23/28 A kérdező kommentje:
#22: Drága, ha kijártad volna az áktalános iskolát, akkor nem okozna gondot megtalálni az álláspontom. De semmi baj, csak légyszi ne a szexualitás kategóriába írkálj, mert ez 18 éven felülieknek van. Mondjuk még ez a korhatár is kevés sokszor..
2021. nov. 7. 14:48
 24/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, csak azért mert írtál egy bölcs kisregényt, meg mert itt te maradtál alul a véleményeddel, még ne ringasd magad abban a hitben, hogy ahhoz a kisebbséghez tartozol, amiről írtál. :)

Azaz ringathatod, csak önbecsapás lesz.

2021. nov. 7. 14:51
 25/28 A kérdező kommentje:
Tudod mit igazad van, nyugodj meg, mindenben jókat mondtál. Én buta vagyok itt meg mindenki okos szép sikeres. Teljesen egyetértek, csak eddig vak voltam, de most megvislágosodtam ezen üzeneted hatására. Életem végéig hálás leszek neked és azon fogok dolgozni, hogy egyszer a te szintedet elérjem. Azért remélem majd sikerülhet valamikor 20-30 év múlva. Ha nem, inkább véget vetek majd az életemnek.
2021. nov. 7. 14:59
 26/28 anonim ***** válasza:
Drága kérdező!!22-es vagyok.Igazad van.nem jártam ki az áktalános iskolát.Vélhetően,a többiek sem.Ettől még végre,kezdem érteni!Te vagy kiskorú,mert már az általános iskolában is tananyag,hogy soha,nem kezdünk mondatot úgy,hogy De!Egyébként,ha kijártad volna,akkor megtaláltad volna,hogy mi a gond az álláspontoddal!Semmi baj,csak a te életkoroddal,ne a szexuális kategóriába írjál,mert az 18 éven felülieknek van!!!Legyél kedves majd akkor ide írni,ha betöltötted a 18.életévedet!Csak itt,csak most,csak neked,leírom,hogy áktalánost,valóban nem jártam ki,de a gróf Széchenyi István Gyakorló Kereskedelmi Szakközépiskola tanulója voltam.Persze,hogy nem most.1982-ben érettségiztem.Ettől még tegezhetsz.
2021. nov. 7. 15:32
 27/28 A kérdező kommentje:
Ja hogy szakközépbe jártál:D Így mindent értek.
2021. nov. 7. 19:24
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Drága!Végre megérkeztünk!Minden megvilágosodott számodra!! Vagyis,azt is érted,hogy miért nincs igazad!Nehezen értünk a végére.Ettől még,továbbra is,tartom,hogy akkor legyél kedves majd ide írni,amikor majd,betöltötted a 18.életévedet!Puszi.
2021. nov. 7. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!