Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,akik vonzódnak az időssebb vagy fiatalabb férfiakhoz. Hogyan fogalmaznátok meg mi az ami vonz a korkülömbségben?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 07:22
1/6 anonim válasza:
Szerintem fogalmazd meg a kérdést magyarul is.
2/6 anonim válasza:
Az idosebb ferfiak tapasztaltak, sikeresek es gazdagok. 20L
3/6 anonim válasza:
Az vonz a fiatalabb pasikban, hogy olyan kis.... Naívak. Nem mintha célom lenne átverni őket, de van egy fajta szinte gyermeki rajongás bennük.
Ja és nem kéthetente akarnak szexelni és meg élvezik az életet, adnak magukra és vannak álmaik, ami nem abban merül ki, hogy én szülök nekik egy gyereket.
4/6 anonim válasza:
Az idosebb ferfiak tapasztaltak, altalaban ferfiasabbak, hatarozottak,tudjak mit akarnak.
Persze nem mindig.
Ezek miatt vonzodom csak hozzajuk. Nem tehetek errol.
5/6 anonim válasza:
" mi az ami vonz a korkülömbségben? "
Ritka hülye kérdés, nem a kor vonz hanem az adott személy.
6/6 anonim válasza:
Utólsó,annyira nem hülye kérdés,értelmezhető / amennyire a többi része/. Az rendben,hogy adott személyhez vonzódsz,de vannak akik kifejezetten a korkülönbség miatt. 40-es nő vagyok,egy jóval fiatalabb /28/sráccal volt titkos kapcsolatom. Vonzott az alkata/külseje,a lazasága,az,hogy felszabadultan beszélhettem Vele bármiről. Nincs bajom a korosztályomhoz tartozó férfiakkal sem,de ez a kapcsolatom emlékezetes marad. És nem kizárólag a szex miatt,egyszerűen jól éreztem magam Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!