Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy korkülömbséggel meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülömbséggel meddig működik egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

A húgom össze jött egy 19 évvel idősebb férfival.

Szerintetek egy ilyen kapcsolat működhet hosszú távon?

Ami aggaszt hogy egyből családot házasságot terveznek.

Hozzá teszem a pasas elég jól áll anyagilag, a húgom meg nem egy csúnya eldobható lány kicsit aggódom hogy nem fog jól elsülni ez és csak kihasználja egyik a másikat a végén meg ott marad gyerekkel elváltan a testvérem.

A húgom 27 éves nem éppen kislány már de azért aggódom.

Szerintetek lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak?

2018. máj. 23. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

KorkülöNbség...

Nővérem egy nála 29 évvel idősebb pasival él már tizenvalahány éve. Gyerekük is van

Ne aggasszon. Ha szeretik egymást, ki nem szarja le a 19 évet?

2018. máj. 23. 13:43
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Ritka ha teljes boldogságban együtt maradnak, inkább csak érdekkapcsolat tud lenni...
2018. máj. 23. 13:44
 3/12 anonim ***** válasza:
46%

gazdag idős pasi fiatal lánnyal - ez az őszinte szerelem receptje...

viccet félretéve, most még tud működni, 46 éves a pasi, ha jó karban van semmi gond nem lesz.

A gond akkor lesz, amikor 60 körül lesz a pasi és 40 körül a tesód. De legalább egy vastag válás kinéz belőle és még nem lesz annyira késő új férjet találni.

2018. máj. 23. 14:01
 4/12 anonim ***** válasza:
30%

Ezzel sok probléma van. Az egyik egy tényszerű adat. Nem szabad bedőlni a kormánypropagandának. Meg kell nézni részletesen megyénként az átlag életkort a férfiaknál. Az átlag valójában még mindig 68-69 év. Ahogy írtad a húgod párja 46 éves. Ha családot akarnak, akkor leghamarabb is jövőre lenne gyerek. Vagyis 47 éves lesz az úriember. Átlagban várható, hogy 21-22 éves lesz a gyerek mikor az apja elhuny. Nem éppen a legrózsásabb kilátás.

A másik, hogy a férfiak megint csak átlagban 60 éves korig élnek aktívan szexuális életet. Utána átlagban annyira lecsökken az igényük, hogy majdnem olyan mintha nem is lenne. Most persze jönnek majd az aktív életet élő 60-asok, akik ki kérik majd maguknak. De ők a kisebbség. A húgod viszont akkor még csak 43-47 éves lesz. Akkor a nők még igényelnék nagy átlagban az aktív szexuális életet. Mi lesz majd? Jön a félrelépés.

A külsőségeket nem is említem, mert arra talán még nagyobb az esély, hogy ennyi eltöltött idő után azt már nem nézik. De a legtöbb emberben ott a féltékenységre való hajlam. Ahogy öregszik majd és a húgodat még zsongják körbe a férfiak, ő úgy lesz egyre féltékenyebb és féltékenyebb. Ebből meg jön a sok veszekedés és elhidegülés.

Ekkora korkülönbséggel 1000-ből egy párnak sikerül harmónikus hosszútávú kapcsolatot kialakítani. Szóval én nagyon nem ajánlanám

2018. máj. 23. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Most en is egy 19 evvel idosebb pasival vagyok (21)
2018. máj. 23. 14:13
 6/12 anonim ***** válasza:
19 az nem számít különösebben soknak főleg h a húgod sem egy tini már enyhén szólva
2018. máj. 23. 14:49
 7/12 anonim ***** válasza:
37%

A nőm 17 évvel fiatalabb, de észre se vesszük. Azt mondja, elég vagyok neki.

Ő most 49, és meglehetősen kivánós.

2018. máj. 23. 14:56
 8/12 anonim ***** válasza:
A nagyapa 15évvel volt idősebb, mint a mama. 52 évig voltak együtt. Nekem 6 évvel fiatalabb férjem van. Jól megvagyunk.
2018. máj. 23. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
32%
Köztünk 22 év van. Hozzáállás kérdése. Biztos lesznek nehézségek, de mindent meg lehet oldani. Csak rajtuk múlik.
2018. máj. 23. 16:05
 10/12 D. Brasco ***** válasza:
39%
Azert ez mar siman egy generacios kulonbseg........el nem tudom kepzelni ebbol mi jot lehet kihozni.....
2018. máj. 23. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!