Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők. Akiknek nagy péniszű párja van. Tudtok análisan szeretkezni?
Nem egészséges a nőre nézve, így nem és ez független a pénisz méretétől, bár kétségtelen, hogy minél nagyobb, annál károsabb/valószínűbb idővel a végbélnyílás záróizmának meggyengülése majd a székletürítés szabályozhatatlanságának következménye.
Sajnos ezt sok nő nem tudja.
De kérdésedre a válasz: nem hiszem, hogy élveznék a túl nagyot.
Nekem 19cm, eddig kb minden barátnömmel volt anális szex.
A friends with benefits viszonyok 60%-ban szintén.
Én szeretem, és eddig senkinek semmi baja nem volt töle.(kb 15 év szexuális élet alatt).
Egyik exemnek szép, arányosan vastag, 20 cm-s farka volt. Egyszer szexeltünk análisan, és őrületesen jó volt, pedig nekem az volt az életemben a harmadik ilyen alkalom, szóval nem voltam benne rutinos. De nagyon kívántam őt, finom volt és óvatos, szóval orgazmus-közeli élményt kaptam.
Az előző két anális élményem - sokkal rövidebb és vékonyabb farkakkal - egyáltalán nem maradt meg jó emléknek.
Szóval itt sem a méret számít, hanem kb minden más. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!