Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi korkülömbség jöhet szóba egy szeretőnél?
Hogyha volt már akkor írjátok le a legfiatalabbat és a legidősebbet is ;)
Kort é nemet is
Előre is köszi a válaszokat!
én 26
szerető 39
nálam fiatalabb sosem volt, legfiatalabb most 32
Szeretőt soha nem tartottam, de...
Én 21f barátnő 30n legnagyobb+
Én 28f barátnő 22n legnagyobb-
Egy lány volt, akit ha, ha úgy nézem szerető volt (ha nem volt egyikőnknek sem senkije, akkor "szórakoztattuk" egymást)
4 évvel volt idősebb tőlem.
Szerintem ott nem számít a korkülönbség. Akár 30 évet is el tudok képzelni.
Nekem 16 évvel volt idősebb a pasim, akivel 3 évig voltam együtt - neki volt felesége, nekem rajta kívül akkor senkim.
3:
A szerető szó nem csak azt jelenti hogy van egy kapcsolatod és mellette megcsalod a másikat.
Sosem volt általános vagy középiskolában ének órád? A régi népdalokban is (pl. "jaaaj isteeeneeeem, elhagyooot a szeeereeeetőőőm") a szerető szó azt jelenti, ami ma a szexpajti, alkalmi összejárós partner kb.
Én fiatal vagyok, de a szerető szót én is erre használom, mert undorodom az olyan szavaktól mint a szexpajti vagy dugópajti. Ezek helyett használom a szerető szót. "Volt egy egy szeretőm három hónapig." - De ez nem azt jelenti hogy volt mellette párkapcsolatom is, vagy azzal a szeretővel megcsaltam volna bárkit is.
----
Nálam az volt a max, amikor én 22 voltam, a másik pedig 40 éves, szóval 18 év.
A kor mindegy úgyis csak szexre kell... nem?!:)
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!