Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogalmaznak így a férfiak itt gyk-n?
Figyelt kérdés
Mostanában megakadt a szemem a sok aktusozáson és feltűnt, hogy nagyon sok férfi aktusnak nevezi a szexet, szeretkezést. Miért ez az undorító jelző? Itt mindenki semmibe veszi a nőket? Miért kell így beszélni a szexről? (nem csak prostikkal kapcsolatban említik a férfiak)
Még a dugás is sokkal jobb kifejezés, mint az aktus. Annyira rideg, távolságtartó, mintha a nő csak egy darab hús lenne, amibe beteszik a farkuk majd végeznek.
Ez a legnagyobb problémád így szombat éjfél körül?
Nincs semmilyen értelmesebb elfoglaltságod?
2021. nov. 6. 23:51
3/28 Mathus válasza:
a kérdésre: okosnak akarnak látszani (mert nem azok), de modorosság lesz belőle. nem az elidegenítés miatt. ugyanennek a "halmaznak" a része a "lányok/asszonyok" és a "van ilyen hölgy" kezdetű baromságok.
2021. nov. 6. 23:56
4/28 anonim válasza:
Más meg pl pont a dugás szóval van így. Ez is csak egy szinonima
2021. nov. 6. 23:56
5/28 anonim válasza:
Ebből a szempontból szerintem meg pont, hogy az aktus szó szebb, mint a dugás.
Az "aktus" szó jelentése (a szeretkezésen kívül) tett, cselekedet. Kicsit szárazabb, objektívebb szó, de üsse kavics.
A dugás már közelebb van a te definíciódhoz - bedugják a micsodájukat. Ha még tovább akarok menni, akkor ez csak a férfi cselekvését írja le, a nő befogadásáról szó sincs.
2021. nov. 6. 23:57
6/28 anonim válasza:
Hát életem, hogy egy aszexuáklis bölcset idézzek: ha valaki hímtagok látványától, dugástól, szopástól meg mindenféle váladékoktól nem undorodik... az ki fogja bírni az efféle ártatlan betűkupacokat.
2021. nov. 7. 00:04
7/28 anonim válasza:
Szeretnék nyerni mivel negyvenen felüli vagyok egy "agg tussal!" Mit mondjak? Szeretnék szeretkezni veled? Nem ismerlek, együtt lenni? mindenbe bele lehet kötni, a dugás az meg Alpár (nem Gyopáros)
2021. nov. 7. 00:12
8/28 A kérdező kommentje:
Az aktus sokkal rosszabb szerintem, mint a dugás. A dugás még mindig jelrnthet egy vad szexet inkább. Persze ha valaki azt mondja, hogy 'megdugtam azt a csajt', akkor az megint lekezelő lesz. De az aktus... Ráadásul úgy használják, hogy 'megvolt az aktus'. Hányingert kapok tőle. Prostiknál lehet így nevezni, az pont olyan rideg szituáció, de más nőkről hogy mernek így beszélni férfiak? Komolyan nem értem..
2021. nov. 7. 00:12
9/28 anonim válasza:
Nem tudsz aludni ettől a hatalmas problémától? Engem is zavar néhány szó, ez van.
2021. nov. 7. 00:17
10/28 Missi_Key válasza:
hát most nem azért de nagyon sok igazi (Hollywood, mozifilmek) is aktusra fordítják. mert hivatalosabb. Jobban hangzik ha mr. milliárdos nem k*rogatást mond a jacht clubban a haverjainak :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!