Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fogalmaznak így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogalmaznak így a férfiak itt gyk-n?

Figyelt kérdés

Mostanában megakadt a szemem a sok aktusozáson és feltűnt, hogy nagyon sok férfi aktusnak nevezi a szexet, szeretkezést. Miért ez az undorító jelző? Itt mindenki semmibe veszi a nőket? Miért kell így beszélni a szexről? (nem csak prostikkal kapcsolatban említik a férfiak)

Még a dugás is sokkal jobb kifejezés, mint az aktus. Annyira rideg, távolságtartó, mintha a nő csak egy darab hús lenne, amibe beteszik a farkuk majd végeznek.

2021. nov. 6. 23:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%
Beszéld meg egy pszichológussal szerintem
2021. nov. 7. 01:00
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Stimmel,másnak,meg a dugás alpári.A kufircolás,kettyintés,prütykölés,reszelés,baszás,szeretkezés közül,mindegyik jó vagy valamelyik még alpáribb? Egyébként ,ha elvonatkoztatunk a szextől.akkor a balesetezett,meg a felvette az oltást,rendben van?Én speciel,két oltáson vagyok túl,de beadattam.Nem vettem fel,mert előtte,nem ejtettem le.
2021. nov. 7. 01:04
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
Pont hogy a feminista, meg szexuálpszichológus NŐK szokták legtöbbször alkalmazni ezt a kifejezést...
2021. nov. 7. 01:38
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg pont ez a legnormálisabb, legkulturáltabb, leghivatalosabb meg nevezése a konkrét behatolási résznek. A dugás inkább csak szlenges. Meg a dugás mint ahogy használják, az egész szeretkezést jelenti, egész együttlétet.

Mert az aktus nem összességében a szeretkezést jelenti, hanem magát a behatolási részt, a dugási részt a szeretkezésen belül. Abban nincs benne az előjáték, meg az utána következő levezetés.

2021. nov. 7. 07:13
 15/28 A kérdező kommentje:

Látom itt meg tudják magyarázni az ezt a kifejezést használók, hogy miért nincs ezzel semmi gond...

Szerencsére én eddig a való életben csak normális férfiakkal találkoztam, remélem ez így is marad.

2021. nov. 7. 10:56
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

15

Vagy nagyon buta vagy, vagy pedig troll, én az utóbbira tippelek.

2021. nov. 7. 10:58
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nagyon süket vagy. Ha tényleg nem troll. Miért kérdezel, hogy -miért- ha nem fogadsz el egy választ sem.

Mellesleg nem is feltétlen minden válaszoló férfi. Magamból kiindulva-#14

Egyébként meg nem az a normális, hogy aki használja, az meg tudja magyarázni, hogy miért?? 😅

2021. nov. 7. 11:14
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a b@szás, k*rás, kefélés tényleg mennyivel bensőségesebb hangulatot kelt. Ezeket kéne használni helyette.
2021. nov. 7. 11:14
 19/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Tiltakozom,mert én többnyire prütykölést,illetve kettyintést használom.Bizony,azért,mert kevésbé használom,miért ne tudnám indokolni?Igen,ma sajnos, már-már földönkívülinek számít,ha valaki mond valamit és meg is tudja indokolni.Továbbá,ha szinte mindannyian,de többségünk biztosan,nem veled ért egyet,akkor lehet,hogy benned és nem bennünk van a hiba? Innen úgy néz ki,hogy kérdeztél,de nem számoltad bele,hogy lesz,a tiédtől eltérő vélemény.Ráadásul,többségi.
2021. nov. 7. 13:12
 20/28 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy itt több alkalommal futok bele olyanokba, akik azzal a szöveggel jönnek, hogy 'ha a többség nem ért veled egyet, akkor nem gondolod, hogy veled van a probléma?'. Annyira jópofa ez a kijelentés, mikor az egy teljesen valid tény, hogy a társadalomban a kevésbé intelligensek vannak többségben. Minél feljebb megyünk ezen a skálán, annák kevesebb ember tartozik az adott körbe. Tehát a kifejezetten magad intelligenciájú emberek vannak a legkevesebben.

És akkro jönnek a kis buták, hogy csak mert többen vannak, biztos nekik van igazuk:D és észre se veszik, hogy ezzel szinte kb ellentmondanak maguknak. Az életben nagyon gyakori, hogy pont a tömeg téved. Persze a kevésbé intelligensek mindig azt akarják majd, hogy mindneki legyen olyan, mint ők. Beolvasztani az okosabbakat, hogy ne lógjanak ki. Az egész társadalomben ez a mechanizmus figyelhető meg. A cél az, hogy ne legyen más véleményed, olvadj be, nézz ki úgy ahogy mások, csináld azt amit mások. Az influencerek korát éljük, a másolás, utánzás még nagyobb mértéket ölt, mint valaha. Nem véletlen olyan népszerű a tiktok is. Semmi egyeduség, csak kövesd a birkákat, legyék te is olyan mint mások, most ez a menő. Semmi egyediség, önálló személyiség, önálló gondolatok vagy stílus. Szerencsére vannak emberek, akik vannak annyira okosak, hogy kitartanak a saját gondolataik, véleményük, személyiségük mellett és mennek tovább, szembe mernek állni a tömeggel és ők nagy dolgokat is érnek el.

Ez most nem feltétlenül csak erre a kifejezésre érvényes, hanem úgy általában ez egy jelenség. Amit tök jól lehet látni itt gyk-n is kicsiben. Én csak szánakozást érzek azok iránt, akik megpróbálják elhitetni másokkal, akik jobbak náluk, hogy ők a hülyék. Ahelyett, hogy ezek az emberek is fejlődnének, inkább másokat akarnak lehúzni, hogy jobbnak érezzék magukat. Nagyon szomorú.

2021. nov. 7. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!