Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogalmaznak így a férfiak itt gyk-n?
Mostanában megakadt a szemem a sok aktusozáson és feltűnt, hogy nagyon sok férfi aktusnak nevezi a szexet, szeretkezést. Miért ez az undorító jelző? Itt mindenki semmibe veszi a nőket? Miért kell így beszélni a szexről? (nem csak prostikkal kapcsolatban említik a férfiak)
Még a dugás is sokkal jobb kifejezés, mint az aktus. Annyira rideg, távolságtartó, mintha a nő csak egy darab hús lenne, amibe beteszik a farkuk majd végeznek.
Szerintem meg pont ez a legnormálisabb, legkulturáltabb, leghivatalosabb meg nevezése a konkrét behatolási résznek. A dugás inkább csak szlenges. Meg a dugás mint ahogy használják, az egész szeretkezést jelenti, egész együttlétet.
Mert az aktus nem összességében a szeretkezést jelenti, hanem magát a behatolási részt, a dugási részt a szeretkezésen belül. Abban nincs benne az előjáték, meg az utána következő levezetés.
Látom itt meg tudják magyarázni az ezt a kifejezést használók, hogy miért nincs ezzel semmi gond...
Szerencsére én eddig a való életben csak normális férfiakkal találkoztam, remélem ez így is marad.
15
Vagy nagyon buta vagy, vagy pedig troll, én az utóbbira tippelek.
Kérdező, te nagyon süket vagy. Ha tényleg nem troll. Miért kérdezel, hogy -miért- ha nem fogadsz el egy választ sem.
Mellesleg nem is feltétlen minden válaszoló férfi. Magamból kiindulva-#14
Egyébként meg nem az a normális, hogy aki használja, az meg tudja magyarázni, hogy miért?? 😅
Vicces, hogy itt több alkalommal futok bele olyanokba, akik azzal a szöveggel jönnek, hogy 'ha a többség nem ért veled egyet, akkor nem gondolod, hogy veled van a probléma?'. Annyira jópofa ez a kijelentés, mikor az egy teljesen valid tény, hogy a társadalomban a kevésbé intelligensek vannak többségben. Minél feljebb megyünk ezen a skálán, annák kevesebb ember tartozik az adott körbe. Tehát a kifejezetten magad intelligenciájú emberek vannak a legkevesebben.
És akkro jönnek a kis buták, hogy csak mert többen vannak, biztos nekik van igazuk:D és észre se veszik, hogy ezzel szinte kb ellentmondanak maguknak. Az életben nagyon gyakori, hogy pont a tömeg téved. Persze a kevésbé intelligensek mindig azt akarják majd, hogy mindneki legyen olyan, mint ők. Beolvasztani az okosabbakat, hogy ne lógjanak ki. Az egész társadalomben ez a mechanizmus figyelhető meg. A cél az, hogy ne legyen más véleményed, olvadj be, nézz ki úgy ahogy mások, csináld azt amit mások. Az influencerek korát éljük, a másolás, utánzás még nagyobb mértéket ölt, mint valaha. Nem véletlen olyan népszerű a tiktok is. Semmi egyeduség, csak kövesd a birkákat, legyék te is olyan mint mások, most ez a menő. Semmi egyediség, önálló személyiség, önálló gondolatok vagy stílus. Szerencsére vannak emberek, akik vannak annyira okosak, hogy kitartanak a saját gondolataik, véleményük, személyiségük mellett és mennek tovább, szembe mernek állni a tömeggel és ők nagy dolgokat is érnek el.
Ez most nem feltétlenül csak erre a kifejezésre érvényes, hanem úgy általában ez egy jelenség. Amit tök jól lehet látni itt gyk-n is kicsiben. Én csak szánakozást érzek azok iránt, akik megpróbálják elhitetni másokkal, akik jobbak náluk, hogy ők a hülyék. Ahelyett, hogy ezek az emberek is fejlődnének, inkább másokat akarnak lehúzni, hogy jobbnak érezzék magukat. Nagyon szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!